Merve1412 Kızlar merhaba… Bebeğime slip, bimin bezi şu andada prima kullanıyorum ama hepsini bebeğim kakasını yapınca sırtından taşıyo bebeğim 4, 5 aylık bende mi sorun, bebeğimde mi, bezde mi bilemedim sizde aynı durumu yasıyomusunuz?
Ugurluyolum Merve1412 kaç numara kullanıyosunuz ben molfix kullanıyorum memnunum bide bezi bağlarken işaret parmağımı araya koyuyorum her iki cırtı kapatırkende
Cnm12 Merve1412 evet benimki de 3 qylik sleppy harmoni bebem natural prima aktif bebek ve prima günlük rahatlık kullandım hepsi kakayi tasirip lastik izi yapıyor hafif bez sonuçta bebek kakasi oldukça sıvı haliyle. Artık bezde kriterim pişik yapmasın çocuğun çişini tenine degdirmesin ve çiş sızdırmasın. Kakayi en çok tutan prima gibi geldi bana birde hemen fark edersen yukarı kaymaz bazen 5dk sonra fark ediyorum sırtına geçmiş oluyor yada bütün gün yapmayınca çok yapınca filan belki ekxgida da katı olur kakasi
Tatlisannedilekk Merve1412 kullandığınız bezin numarası kücük geliyordur, 1buçuk yıldır sleepy natural kullanıyorum çok memnunum👍🏻
Zlm Merve1412 ben sleepy(cırtlı ve külot bez), goon(cırtlı ve külot bez), Prima, babyturco, Molfix, bebem natural kullandım hiçbirinde öyle bı sıkıntı yaşamadım
Tazeanne0134 Merve1412 Molfix kullanıyorum canım 27 aylık oğlum için kızıma da Molfix aldık oğlumda memnunum inşallah kızımda da kullanır memnun kalırım