Ervammmmm Bebeimm 8 aylık oldu ama dönmüyor dönmeyide hiç istemiyor. Yüzüstü bile ancaa 2-3 dk duruyor. Desteksiz oturabiliyor ama yinede dönmemesi aklıma takılıyor bu durumu yaşayan var mı?
Zlm Ervammmmm istemese bile biraz zorlayın doktor gerekirse bırak biraz ağlasın demişti karşısına ayna falan koyun
Kubraozguler Sürekli yere koyun ben kızımda öyle yaptım suan 8 aylık emeklemeye başladı .Sürekli yere koyarsan hareket eder kasları gelısır
Ervammmmm Kubraozguler işte yere yüzüstü falan koyduğumda çığlık çığlığa oluyor ağlıyor. Bide çok huzursuz bi bebek normaldede hiç durduğu yerde durmaz. Birazda o yüzden sıkıntı oluyor zaten
Ervammmmm Bir_anneee diyorlardı da garip geliyordu gerçekten bir gün bi baktım kendi kendine döndü şok oldumm geç oldu ama Allahı izniyle oluyor çok takma
Ygzpri Bir_anneee benim bebeğimde 7.5 aylık yüz üstünden sırt üstüne dönmüyor sırt üstünden yüz üstüne dönüyor ama ikisinedemi dönmüyor bebeğiniz ? 16 gün önce yazmışsınız döndümü acana ? Ervammmmm kaç ay sonra döndü emekledimi peki ?
Bir_anneee Ygzpri sırt üstünden yüz üstüne çok nadir dönüyor sayılı, yüz üstünden sırt üstüne hiç dönmüyor Ygzpri