sarmaliklahana Hesireanne ben asla inanmıyordum cevrem arkadaşlarım al al dıye tutturdu. Bende urfaya gezmeye giden bir arkadaşıma oradan aldırdım orjınal olur nete güvenmiyorum diye.4 aylıkken bileğine taktım inan 24 saatte salya sını bucak gibi kesti özellikle saat tuttum. 6 ay boynuna takmaya başladım. Suan 8 ay 20 günlük kızım dişi patlamış anlamadık bile 😄 Kucagımdayken elimi agzına götürdü öyle anladım aaaaa dişi patlamış elime geliyor diye 🤭 Yani biz o krizi günler süren diş sancısını atagını yasamadık. Daha dogrusu biz hiç bir atak yasamadık. Şu aylara günlere göre olan ataklar varya hiç bilmem anlamam kızım cok şükür kendi de biraz huzurlu bebek sanırım bilemiyorum 🤔🤷
Tuba Hesireanne ben iki oğlumda da kullandım memnun kaldım. Salyası kesildi, ishalsız ateşsiz çıkarttılar dişlerini. Orjinal olması gerekiyor ama, yoksa etki göstermez🙏🏼
Hesireanne Toprak-hira59 bende alıp denesem mi diye düşündüm altı aylığız bu ara çok huzursuz bazılari memnun ama tek basina bi ise yaramaz gibi geldi sogulun yorumunuz için
Hesireanne sarmaliklahana orijinal bulup denemek lazım o zaman huzursuzluğa da iyi geldiğini okudum belki onun da faydası oluyordur ama birazda bebeğin yapısından sanırım maşallah 😊
SulNur sarmaliklahana gece gündüz mü takıyorsunuz? Gece bir sıkıntı olmadı değil mi? Ben korkudan geceleri çıkarıyorum da.
Zatilokumum Bende hem bileklik hemde kolye var aşırı memnunum, inanarak takıyorum sürekli de yıkama ve toprağa koyma işlemi yapıyorum düzenli kullanımda bana işe yaradı 🌼🌼
Hesireanne Zatilokumum nereden almıştınız acaba bende denemek istedim şuan inşallah şifa olur belki 😊
Zatilokumum Hesireanne ben buradaki bir anneden aldimm hediye gelmiş fazladan oda elinde kalmış herşeyi ile paketledi bana 2 aydır kullanıyorum yorumları okuyun sizde 💐
Zatilokumum https://www.trendyol.com/natural-ambers/sertifikali-kehribar-kolye-p-104828010?tyutm_source=google&tyutm_medium=cpc&tyutm_campaign=x:home_y:gm_z:cocuk-gerec_t:dsa_type:product_cocuk-gerec_productsup_gl_s_&gclid=Cj0KCQjwpcOTBhCZARIsAEAYLuVmBHLji_ozLpBN8osbXyZ4s_vcGaubpg32RjunZm0j-O-NsXhRdNwaApISEALw_wcB
_YanakReisinAnnesii Hesireanne huysuzluguna bir nebze olsun etki etti mi bilmiyorum ama 2 diş çıkardık asla salyalanmadı hiç aktığını görmedim diş dönemi de ekstra bir huysuzlugu olmadı her zaman ki gibiydi yani , işe yarıyor bence