Alimalimalim Kızlar acil tecrübelerinize ihtiyacım var. Sezeryandan sonra gaz ve büyük tuvalet sorununu nasıl çözdünüz ???
Bilgeefe02 Alimalimalim kuru kayısıyı geceden sabaha suda bekletip suyunu içtim ve kayısıyı yedim gün içinde de hep kuru kayısı yedim o şekilde
seyma3434 Alimalimalim ben 2 gün çıkamadım bir ebe abla inciri hakiki zeytinyağında beklet ye demişti öyle yaptım ve sadece o çok iyi geldi
Elvn94 Alimalimalim merdiven ciktim.indm canm kimyon cayi iceblrsn en sno lavman yapmaya glyolardi ve cikardm cok sewnmstm igne de vrmstu kas gevslticj
Bartununannesi Doktorum magnesie calsiee gibi biseydi adi, toz bir ilac verdi o rahatlatıyordu beni. Sezeryan sonrası ilk kalkış zor bebim tansiyonum düşmüştü tansiyonum düşmüştü. Ama sonrasında ne kadar çok yürürseniz o kadar kolay atlatırsınız
KayraninAnnesi Alimalimalim ananas suyu ictim daha bacaklarimin uyusuklugu gecmeden gazimi cikartmistim ve bol bol su canim bagirsaklarin calismasi icin
Meva12 Alimalimalim bol bol kayışı suyu içmem yeterli canim bn sadece kayısı suyu içmiştim zatnn oyle bisey olursa iğne yapmaları lazim gaz çıkarmanızı beklerleer
zisanc Alimalimalim kayısı hoşafı yaptım kendime blenderdın geçirip her gün 2-3 bardak içtim kabızlık vs yaşamadım ama için de çok öyle aman aman rahatsız edecek kadar bi gazım olmadı
Mer_ser Alimalimalim herhangi bir meyvenin hoşafı da olabilir ben erik ve üzüm hoşafı içmiştim zaten çok susamış ve aç oluyorsunuz 1 litreye yakın içtiğinizde çok rahat tuvalete çıkarsınız
Sevim07 Alimalimalim benimkisi direk hastanade çıktı ( gazim)🤔😏🤭🤭. Büyük tuvalet için ilaç yazmıştı bi surup
[silindi] Alimalimalim çok yürüdüm hiç yatmadım neredeyse ve doğumdan hemen sonra ebe bana kimyon çayı içirdi hemen de gazımı çıkarmıştım sonrasında da rahattım
Betulemre Alimalimalim bende hastanede cıkartmıstım gazımı hemde lavaboya çıktım kayısı kompostosu yaptirmıstım anneme onu ictim bide hastanede ilac verdiler toz onu karıstırdım ictim hastane de çıktım eve gelincede devam etti
yasemen123 Bnm cok gaz sancım oldu yurudum merdıven ama nafile cıkmadı hosafla lavma bıle işe yaramadı bnde en sonunda bıkac ıgne vurdular gaz cıkardım ama buyuk tuvalete cıkmam 7 gunu buldu
Zeynocan34 Hastanede toz ilaç vermişlerdi hemen tuvalete gittim gaz sorunum olmamıştı 15.30 doğum yaptım akşam 22:00 de yürüttüler ayağa kalkınca yürüyünce rahatlıyorsun Allah şifa versin
Hulya61 Ben spinal olmuştum daha uyusuklugum geçmeden gaz çıkarıyordum eve ayağa kalkar kalkmaz tuvalete çıktım doktorda şaşırmıştı:) sonrasında da bol su ictim
Deletedmom110 Alimalimalim çözemedim. Çatlamak üzereyim. Üç beş günde bir acılı şekilde gidiyorum. Kayısı aldım kaynatıcam bugün
Minikcivcivim Alimalimalim bol bol yürümek yardımcı oluyor bu konuda ben hiç yatmamıştım ve sadece şu hazır sallama kayısı çaylarından yok mu onlardan içmiştim günde bir kez. Evin içinde sürekli tur atın ben çocuk kucağımda emzirirken bile yürüyordum mesela o yüzden yaramın iyileşmesi de çabuk oldu
PrensesRavza Alimalimalim kesinlikle kuru kayısı çok iyi geldi bana çok sorun yaşamadım kuru kayısı kompostosu yapıp getirmiştiler bana hastaneye çok iyi geldi