Ahsenerva Kızlar haziranın ılk haftadı tatile gidecegiz. Ve ben o hafta hasta olacagım adet geciktirici kullanmak ıstıyorum kullanan var mı
Laren Ahsenerva Evet ben kullandım adet geciktiriciyi eczaneden alın kullanın. Soru ne ben anlamadım ya 😅
Woman35 Ahsenerva önceden deneyin ya da başka zaman denersiniz şimdi bilemedim oömazsınız derim olursunuz 😅 bende işe yarıyodu ama adet olmama yakın içiyodum bi de düzensizlik yapabiliyo
Ahsenerva Laren haklısınız😀 simdi ben 1 kere mi içeçeğim o hapı yoksa olmak ıstedıgım gune kadar mı ıccem😀bide hormonları cok bozuyor dıyorlar adet duzensızlıgı yapar mı
Ahsenerva Woman35 gunde kaç kere ve devamlı ıccem mi mesela biz 5 gun ıcın yer ayırttırdık 5 gun ıccem mi
Laren Ahsenerva ilacı bıraktığında iki gün içinde adet oluyorsun yani 1 defa içmiyorsun olmak istemediğin sürece içiyorsun. Düzensizlik yapıyor hatta benim adet sancimda olmuştu ama adet olmamıştım tabi
Woman35 Ahsenerva ben günde 2 3 bardak içiyodum işim bitene kadar sonra bırakıyodum içmiyodum bir su bardağına 3 4 çay kaşığı tarçın koyuyorum ama dediğim gibi düzeniniz bozulabilir