Enesinannesi1 Kızlar merhaba bugün aşı olduk 2 bacaktan ateşini kontrol ediyorum koltuk altı 36.8 makat 37.9 çıkıyor sınır kac? Kac derecede hastaneye götürmeliyim acaba fitil verdim biraz önce yükselirse ne yapmalıyım bilmiyorum fikir verirmisiniz bana
Nilcihan Enesinannesi1 canım yükselirse görür bence ama yükseleceğini sanmıyorum oğlumdada öyle olmustu ates dusurucu surup vermistim cok sukur daha cikmadi atesi
Aseliko7959 Enesinannesi1 38 den önce ilaç kullanmak önerilmiyor hastane içinde 38.5 39.0 bekleyin ki bence önce soguk uygulama yapın üzerini inceltip biraz bekleyin düşmezse gidin hastaneler de hasta olmayan bebeğinizi hasta edersiniz mikrop yuvası aşı ateşinden bir sorun olmaz bence yine de takip te olun .
Eslemmoms Enesinannesi1 genelde 38 den sonra getirin diyorlar ama götürünce de pek bişey yapmıyorlar fitil etkisini gösterecektir bende genelde fitil kullanırım şuruba göre etkisi daha uzun oluyor evinizde gül suyu varsa o da ateşi düşürme konusunda etkili birde bezi eklem yerlerine koyun koltuk altı diz kapak arkası gibi oralardan daha hızlı düşermiş ateş
Grlnl Enesinannesi1 4. Ay aşısı mı? Kaç aylık? 38 görmeden vermedim ben. Ateş olması normal aslında bebeğinize hastalık enfekte ediyorlar bağışıklık kazanması için. En garantisi makat ya da kulakiçidir. Ateş düşürücü ağrı kesici veebilirsiniz
Enesinannesi1 Nilcihan bizim doktor bi cins surup yazmiyo bebekler daha icemez diye fitil veriyo ilk asimizda olmamisti atesimiz 36 gecmedi hic makat doğru sonuc verir dediler oda 37.8 cikinca endiselendim biraz
Enesinannesi1 Aseliko7959 soğuk bez koydum kafasına doktorumuz demis canim fitil versin diye dus yaptirsamkki acaba?
Peren89 Enesinannesi1 kafasında uzun süre ıslak bez tutmayın daha çok koltuk altı ve eklem yerlerıne koyun aynı hatayı bende yaptım ve sonra bebegım üşüttü bız 38 derece ateşle gıtmıstık doktora fıtıl verdı sonra calpol sabah karşıda düştü ahhh bu aşılar olmazsa olmazımız ama ates olmasa süper olur ✅
Enesinannesi1 Eslemmoms çok teşekkür ederim canım Allah razı olsun senden ilk bebeğim acemiyim biraz bilmiyorum en korktuğum şeyde ateş olunca afallamak istemiyorum 😊🥺
Eslemmoms Enesinannesi1 geçmiş olsun benimde ilk bebeğim ama araştırınca tecrübe sahibi oluyor insan kaç ay aşısı oldu
Enesinannesi1 Peren89 keşke keşke ilk asisinda olmadk ates bunda biraz var teşekkür ederim canım öyle yapim
Enesinannesi1 Eslemmoms canım yurt dışında yaşıyorum ben daha dil öğrenmedim eşimle gidip geliyoruz ama 2 agizdan verdiler 2 bacaktan oldu bugün yine 2 bacaktan oldu 4 ay 20 günlüğüz
Enesinannesi1 Grlnl makattan 37.9 çıkıyor ates ölçer değişik bi ses cikariyor ateş düşürücü fitil verdim uyudu şimdi
Eslemmoms Enesinannesi1 anladım yurt dışı aşı takvimi farklıdır tabi düşer meraklanmayın geçmiş olsun tekrardan
Grlnl Enesinannesi1 kaç aylık peki korkmayın aşılar yapar ateş. Ben tek bir aşıda yaşadım ama her bebek bir değil tabi ki. Ama ben aşı olduğu geceler hep saat başı ateşine bakıyorum. Uyuyacaksam alarm kuruyorum. Arada kontrol edin mutlaka