liyosunannesi23 Geçen gün bi posttada yazmıştım sleepy dem molfixe geçicem diye ama dakka bir gol bir ilk bezde sızdırdı daha ve üstelik akılsızlık edip 94 lü almıştım. 90 adet olarak satmak istiyorum. Molfixten memnun olup almak isteyen varmı?
26082014 liyosunannesi23 bende hiç memnun değilm sızdırıyor hep özellikle de geceleri sleepyde hiç böle bi sorun yaşamamıştım ben
liyosunannesi23 26082014 aynen öyle 3 aydır sleepy kullanıyorum bir kere sızdırmadı. Az önce emzirmeye kalktım ve şok oldum. Keşke küçük paket alıp deneseydimm:(
liyosunannesi23 26082014 ben içim elvermedi değiştirdim şuan uyutmaya çalışıyorum :( eşimde kızcak çünkü hiç molfixe geçme taraftarı değildi
ulkununannesi liyosunannesi23 ben dogdugundan beri molfix kullaniyorum bi kere bile sizdirmadi. bezi kaymis olabilir mi bebeginizin. ilk dogdugunda sleepy kullandik biraz istisnasiz her defasinda cis kaka sızdı ama molfixten cok memnunuz
Nereli liyosunannesi23 bebeğim 7 kiloyken 3 numara sızdırma yapıyordu 4e geçtik şu an gayet iyi böyle bir problem yalıyor olabilir misiniz
Deletedmom0011 liyosunannesi23 bende ankaradayım ama aracım yok şuanda ekstra kargo ücretiyle de piyasaya denk geliyo umarım satarsınız:)
Zumraderya liyosunannesi23 tam tersi ben çok beğendim acaba küçük olduğu için mi az yapıyor ve bezde büyük oluyor.sizinki uyumlu mu ayıyla acaba bez mi küçük geliyor?
liyosunannesi23 Zumraderya sleepy 3 numaradan gectim molfixin kalıbı daha küçük acaba ondan mı oldu bilmiyorum ama bebeğim 5.5 -6 kilo arası 4 te cok büyük olmaz mıydı 🙄