Yagizinannesiii Bebeğim 7 aylık grip olduk Boğaz’ında balgam var ve sürekli öksürüyor ne beni emiyor ne de ek gıda alıyor su bile içmiyor birde isal olduk ilaç verdiğimde de hemen kusuyor doktora götürsek iğne yaparmı acaba
Meryemmtemev Yagizinannesiii igne mi hapsınlar istiyorsunux anlamadım büyük ihtimalle igne yapmazlar ilaç verirker gecmiş olsun
Mom090 Yagizinannesiii ya burda doktor olduğunu ve iğne yapılıp yapılmayacağını bilen olduğunu sanmıyorum kusma ve ishal varsa birde birşey yemiyorsa daha ne bekliyorsun götürmelisin hemen susuz kalırsa vücut daha fena
Yagizinannesiii Meryemmtemev ilaçları kabul etmiyor evde ağrı kesicim ateş düşürücüm öksürük şurubum hepsi var ama ağzına 1 damla bile ilaç damlatsam fışkırtarak kusuyor
Yagizinannesiii Mom090 daha önce başına gelen varmı iğne yapıyorlar mı diye sordum o yüzden doktora her götürdüğümüzde ilaç verip yolluyor başka bişey yapmıyor da ilaçları da kabul etmiyor 😔😔
Mom090 Yagizinannesiii ya yazık o çocuğa böyle daha fazla hırpalanmadan götürün bence derdinide anlatamıyor 😔
Meryemmtemev Yagizinannesiii cok kücük oldugu için yapmazlar benm pgluma 3 yaşında devlet hs acilinde serum taktılar ve doktoru cok kızdı kücük cocuga serımmu takılır diye siz yinede yogurduna filan katın ilacını direk vermemeyi deneyin bi tanıdıgım meyvesine katıyordu midesine gitsn o surup ne aeklde gttigi çnemli degil yanlız sıcak yiyeceklere katmamaya özen gösterm illakş su anda yedigi birley vardır mama filan