Damladogann Kizlar bebeğim 14 günlük bı turlu emdiremedim emzirmeye çalışınca çok ağlıyor hıçkıra hıçkıra ağlıyor bazen ağzına alıyor emmeden geri çıkartıyor mecbur sagip biberonla veriyorum göğsüme tutturmak için napmam gerekiyor
Ikiciftel Damladogann bu konuyu yaşayan biri olarak kesinlike pes etmeden emzirin derim ben Sagarak verdim Biberona alıştı emmeyi bıraktı sonrada hoc emmedi size tavsiyem biberonu hic vermeden emzirin ben 5ay 20 gündür Sagarak veriyorum inan çok bişey bunu zmn geçti alıyosun tükendim
Derinbebis Damladogann biberondan keyif aldırma canım biberonun dolu dolu gelmesi hoşuna gidiyor sadece ucunu tutturarak ver ve aralarda memeni uzat sakın vazgeçme ama memede de çok ağlatma meme reddi yapar. Hiç bişey yapamadın diyelim danışmanlık al meme gerçekten büyük rahatlık 10 dakikada emiyor yatıyor.
Elis17 Silikon gögüs ucu deneyebilirsiniz bizde 20 gün uğraştık silikon gögüs ucu denedik avent kelebek aldı 1 ayda öyle emdi sonra deneye deneye yavaş yavaş memeye geçtik emecektir merak etmeyin 😊
Meryemmtemev Damladogann her zaman önce memeyi teklif wdn cok ahlıyorsa dakinleştirin kucagınızda sonra yine memeyi teklf edn meme biberon diye gidersenz alır büyük ihrimal benm kızımda öyleydi bibeorn koöay geliyor