burcuruli Kızlar biberon önerisi olan var mı ne aldınız philips aventin biberon ısıtıcısını aldım onun biberonunu almayı düşünüyorum ama kullanıp memnun kalan var mı
Be1 burcuruli ben hala kullanıyorum çok memnunum tavsiye ederim. İleride alıştırma bardağını da avent alın derim asla akıtma yapmıyor
Meovvmeovv burcuruli lansinohdan memnunum akıtma yapmıyo, ters çeviriyorum damlamıyo bile hoş meme reddi yaptı ama o benlikte bişey sütüm az geldiği için biberona dadandı maalesef
Ballizencefill burcuruli Philips avent ve lansinohdan çok memnun kaldım. Tommy tippee ve wee babayden memnun kalmadım.
Denizvepasa burcuruli lansinoh aldim pek memnun kalamadim. Dr brown antikolik aldim o da bir süre sonda akitmaya başladı. En son philips avent aldim antikolik olani memnunum. 6+ olanini da aldim hatta şimdiden
GezginPaNDa burcuruli plastik gibi olandan digerini düşür kırılır bir yerini keser diye cesaret edemedim . Çünkü mamayı içiyor bitince biberonu fırlatıyor Bizimki
Denizvepasa burcuruli cam almadim. Evde kedim de var masa üstünde falan unuturum kirar diye. Bir de ileride kendi tutup içerken kendine zarar vermesin diye plastik aldim
Acemianne26 burcuruli ben wee baby Dr browns Avent Ve mamajo aldım Bebeğim aventi sevdi diğerlerini almıyor ama aventin kapağı boşa dönüyor öğrendim ki bir çok kişi yaşıyormuş bu problemi Dr browns en guzeliydi bence ama onuda artiik bebeğim istemiyor
benaslindayohum burcuruli dogumdan once avent natural pp olanlardan almistim sadece basliklarini yani uçlarını degistirdik 11 aydir kullaniyoruz baska biberon hic kullanmadim 😁
Gizemctn burcuruli Philips avent kullanıyoruz doğduğundan beri şuan 5 aylık . Hem emmesi rahat hem akıtmıyor çok rahat içiyor bebeğim
Gif burcuruli avent cam biberon kullanıyorum.9 ay boyunca emzirdiğim için hiç kullanmadım iki aydır kullanıyorum devam sütüne başladığım için.Gayet memnunum aslında cam olandan ama aldığım 120 cc olduğu için natureli de almayı düşünüyorum daha hafif ve büyük olması için.
burcuruli GezginPaNDa peki ısıtırken plastik olan sorun oluyor mu acaba yani illa başka bir kabın içerisinde mi ısıtmak gerekiyor