Gizemalp 1melisaydin bildiğim bir seçenek emiyorsa emerken hava kaciriyordur refleksi tam gelişmediği için öyle durumlarda hıçkırık tutuyor . YouTube daki videolara bakın emmeyle ilgili memeyi doğru kavratabilmek adına . Başka nedenleride olabilir tabi
1204yusufalim 1melisaydin bebekler çok hıçkırıklara çünkü gelişim aşamasında her karnı doyduktan sonra midesini genişletir hıçkırık sayesinde bundan kaynaklı cok hıçkıra bebek guzel doyuyordur net benim bebegimde oyleydi
Umay12 1melisaydin canım normal midesi büyüyor derler ya da emerken hava yutmuş olabilir. Boş gögsün olursa emzir ya da yalancı emzik ver. Ama dolu gögsünle emzirmen biraz tehlikeli genzine kaçma ihtimali var dokturum bu konuda beni uyarmıştı
OnderArasinAnnesi sıklıkla hıçkırması normaldir ve sindirim sisteminin gelişiminin yolunda gittiğini gösterir. Bebeğin beslenirken çok fazla hava yutması, doyması veya gazının olması hıçkırığa neden oluyormus. Bende 14 günlük anneyim ve sürekli araştırıyorum .
Bebegim17 1melisaydin anne karnında bile hıçkırır onlar ☺️ Mideleri büyür sindirim sistemleri gelişir. Hıçkırsın varsın maşallah. Hıçkırığı kesmek için uğraşmayın hiçbir şey yapmanıza gerek yok 😊
Haffuse Cok normal, hickirigi gecmesi icin emzir, ama bisey yapmasan da olur, kisa sure sonra geciyor zaten😅 Otur uzle hickirigini🤤
Sinoom 1melisaydin benim bebeğim de hıçkırıyor aynı gün doğumluyuz 😂 midesi büyüyor anlamına geliyormuş