irva Puffy Kansızlık problemi yaşar ve bu da bir çok hastalığa sebebiyet verir.1 yaşına kadar kullanmanız gerek.
Snowglobe Puffy bebeğim şuan 9 aylık ve demiri eksik olduğu için 2 ayrı demir ilacı kullanıyor. Siz düşünün ne kadar önemli
_YanakReisinAnnesii Puffy d vitamini de demir de çok önemli bebek için bir çoğu hastalığa zemin hazırlayabilir eksikliği , düzenli kullanılması gerekiyor bence 👍
Musam Puffy mutlaka verin ben hemşireyim çok dikkat ediyorum ilaçlara ki ben ogluma verdiğim halde Demir eksikliği çıktı . Demir eksikliği iştahsızlığa yol açar bilginiz olsun.
Zeliha27mira Musam Demir ilacı ve kan ilacı aynı değil mi benm oğlumda kansızlık çıktı eczacı d3 K2 damlası vermiş kaç damla kullanmam gerekiyor acaba bilginiz varmı ??
XX26 Puffy demir eksikliği zeka düzeyini etkilemekte Ayrıca uykusuzluk yapıyor bebeklerde çok ağlamaya huzursuzluğa neden oluyor. Kısacası çok önemli kullanmanız gerekiyor
Puffy XX26 anladım oeki hangi marka kullanıosunuz şu çok işe yarıo yan etki yapmadı diyebileceğiniz bi ilaç var mı?
Puffy Hangi marka kullanılıyor genelde peki? Herkesin memnun kaldığı marka var mı acaba? Aşıya gitcez sağlık ocağı verir büyük ihtimalle ama genelde onların verdikleri pek etkili olmuo diolar o yüzden soruyorum
Nurrr12 Puffy ben ocean microfer kullanıyorum çok memnunum sağlık ocağının verdiği ağız boyuyor ocean renksiz
XX26 Puffy benim doktorum ferrum marka verdi. Tadı da güzel. Ayrıca mide bulantısı yaptırıp kusturmuyor
Musam Zeliha27mira ocean sarı dışlı demi bizde ondan kullanıyoruz oysa 1 fıs veya 3 damla şeklinde kuzum