Bsoran Merhabalar, bebeğim 7 ay 8 günlük ama henüz desteksiz oturamadı ne gibi egzersizler önerirsiniz yaşayan veya bilem var mı? Sizin bebişler ne zaman desteksize geçti
Miraaa123 Bsoran 8 aya kadar oturamaya biliyorlar canım yavaş yavaş zaten kendini hazır hissedince oturur
Susam02 Bsoran hamur gibi bizimkide şuan. Pat pat devriliuyor😂 valla oturak aldık belki dik durmayi ögrenir diye ama ondada kendini öne atıyor. Akışına brakmak daha iyi diye düşünüyorum😁
biryazmasali Bsoran biz 6 aylıkken başladı 1 ay sürdü pt pat düşüyordu mama sandalyesine geçince biraz alıştık
Zlm Bsoran elleriyle dizlerinden destekleyin yaniellerini dizinin üstüne koyun olk basladxa devriliyolar ama zamanla duzeliyo
Bsoran Miraaa123 yaa bizim doktorumuzda 15 güne oturmazsa nöroloji doktoruda bi görsün dedi ama ondan panik oldum
Bsoran Susam02 bende almıştım bebeyatmaz ilk öne devrildi şimdi duruyo içinde ama desteksiz yok :) oyun yaptı bide hemen geri atıyo kendini. Bu arada önüne havlu gibi bişey koyunca yükseliyo ya düşmüyo banada bi anne söylemişti aklınızda bulunsun
Susam02 Bsoran önüne konan herşeyi dişini kaşımak icin kullanıyo biz dahil😂 ağız mendiline varana kadar herseyi ağzımıza sokup damak kaşıyoruz. Her anı cok güzel çok kymetli. Çabuk büyümesinler zaten varsn hemen oturmasin. Ayaklanınca yerlerinde durmicaklar zaten😁
Miraaa123 Bsoran tabi içiniz rahat etmesi için gösterin isterseniz ama akışına bırakınca zamanla oluyor her bebek bir degil benim kızım da zamanla oldu hep kendini hazır hissettikçe sırasıyla oldu
Bsoran biryazmasali yardımcı olmak için yaptığınız bi egzersiz varmıydı yoksa direk oturtup bırakıyomuydunuz
biryazmasali Bsoran yok aslında büyük yastık koyuyordum yanına iki taraflı sonra 1 yastğnı çektim falan öyle öyke zamanla alılıyor merak etmeyn
Beybimama07 Bsoran Tummy time yaptırabilirsin günde 20 dakika kol bacak egzersizleri aynı zamanda.Her bebeğin gelişimi farklıdır bunu da unutma 6 aylık bebeğim normal bile oturamıyordu bir sabah baktım desteksiz oturmaya başlamış 😅 Kendi haline bırak seni de şaşırtır 😂🌸
Bsoran Ya evet süreci akışına bırakmak en güzeli bencede ama doktorlarda akla böyle şeyler sokunca yada şu güne kadar olmazsa vs diyimce ister istemez endişe ediyo insan
Maxool Benim bebeğim 9 ay 20 günlük 8. Ayında desteksiz otururken beş on dakika sonra kafasını yere çarpıyordu devriliyordu sürekli sonra düzeldi ☺️ sizinde bebeğiniz desteksiz oturmaya başlar zamanla