Gulcinsrdr Kızlar dün öğrendim dünden beri ağlıyorum ikiz 16 aylık erkek bebeklerim var ve ben hamile olduğumu öğrendim 4 haftalık ne yapacağım hiç bilmiyorum 🤷♀️
Lunaluu Gulcinsrdr allah yardımcın olsun. Yardım edebilecek annen veya kaynanan var mı? Yüne ikizler büyükmüş tam tersi olsa daha zor olurdu.
Esra17 Gulcinsrdr Allah yardımcın olsun cnm bnmde ikizlerim var 1 yasindalar öyle bı arkadaşımin bı tane kızı var sonra ikiz kızları oldu daha bebeler 2 yaşına girmeden hamile kaldı şuan bebek 3 aylık ve çalışıyor bakıcıya baktiriyor Allah kolaylığını verir çocukların biraz daha büyümüş olucak o zamana hem sıkma canını
Gulcinsrdr Lunaluu işte maalesef o da yok kayınvalidem hayatta değil annemde öğretmen maalesef çalışıyor 2 de kız kardeşim var biri 15 yaşında liseye gidiyor 😥😥 Ne yapacağım bilmiyorum bebekler zaten o kadar çok yoruyor ki kim görse acıyor bana 😂😂
Esrmrtsbr Gulcinsrdr doğum yapana kadar ikizlerinde iyice büyümüş olurlar yani onunda yiyecek ekmegi varmış demekki hakkında hayırlısı olsun bebek bakmak gerçekten zor ve yorucu 3 aylık bı anne olarak söylüyorum Allah yardımcın olsun
Rozalinda Üzülmeyin her Zorlukta vardır bi kolaylık, büyüdükleri zaman iyiki olmuş dersiniz. Elbet bu günler de geçecek. Sağlıkla gelsin🤲
Gulcinsrdr Esrmrtsbr Gerçekten şu an bile o kadar zorlanıyorum ki doğduğunda 2 yaşında olacaklar Aralık doğumlu bizimkiler ama nasıl olacak o kadar korkuyorum ki
Esrmrtsbr Gulcinsrdr yani en azından yardım edecek biri olsaydı birazda olsa rahat ederdin valla ben bitanesiyle zor idare ediyorum ama Allah dağına göre kar verir elbet üstesinden gelirsin 🙂
asya123_ Gulcinsrdr maddi imkanınız nasıl imkan doğrultusunda yardımcı bi bayan bulabilseniz yada iaileler biraz destek olabilseler bi nebze rahatlarsınız zor allah yardımcınız olsun
alyn Gulcinsrdr çok zor Allah kolaylık versin benim oğlum 21 aylık 5 aylık hamileyim ilk öğrendiğimde çok ağladım çok isyan ettim ama şuan kendimi alıştırdım oğlum çok zor 2 yaşında ve gaz sancısı çekior hala gece uymumuz yok denecek kadar az yani sabahlıyoruz sürekli kucakta sabaha kadar karnım büyüme başladı çok zorlamıyorum 😓😓
Mrvln25 Gulcinsrdr Hayırlı olsun Allah yardımcınız olsun inşallah. Allah kolaylığını verir inşallah üzmeyin kendinizi yıpratmaın🤍 yanlış anlamazsınız korunuyor muydunuz ya da neyle korunuyordunuz?