Gulismusti Merhaba kızlar düz kafa yastığı kullanan var mı nasıl kullancaz ben düz şekildr yatıyorum düzleşen kısmın tersine mi yaptırmanız lazım bizim hep kafası sağa dönüyor hafif düzleşmr olmuş sola olabildiğince yatıyorum ama düz kafa yastıgı işe yarıyor mu
Busrabsr Gulismusti bizimkininde arkasi dumduz duzelmedi doktor buyuynce duzelir diyor ama cok kotu duruyor bizde almayi dusunduk ama
Oznur_0708 Gulismusti kullandım canım ama bilmiyorum ya büyüdükçe de düzeliyor zaten ya takma bukadar
48316ELIZAN Gulismusti Bende surda bekleyeyim siparis verdim bayram sonrasi gelecek sanirim bebegim surekli saga yatiyor o saga dondukce ben sola ceviriyorum ama nafile kafasi artik yumurta gibi duruyor yatak yonunu degistim hersey yaptim o huyunu birakmiyor kafasi oyle kalacak diye korkuyorum.
Minikbirbaby Gulismusti yuvarlak kısım üstte olacak kafası o yuvarlak kısma girecek. Bende kullandım ilk aylarda etkili diye biliyorum çok işimize yaramıştı
Gulismusti Oznur_0708 kafası hep sağa yattığı için fizik tedavi önerdi dr ondan sonrs iyice takmaya başladım kafasına yatısına
Gulismusti 48316ELIZAN bizim de öyle hareketli ben nekadar sola yan yatırsamda dönüyor sağa dr fizik tedavi önerdi solda kuvvetlensin diye ama taktım iyice yatışına kafasına sola sürekli aktivite yapıyırum herseyi soldan yapmaha çalısıyorum korku saldı fizik tedavi önerincede
Oznur_0708 Gulismusti valla bizimkide hep bitarara yatardı daha düz gibiydi arkası sivriydi büyüdü 9 aylık hiç öyle bir sıkıntı yok
dilnuvaz Benim oğlumda ilk aylarda hep kafasını sağa çevirip yatıyordu, ne kadar düzeltsemde baş edemedim.Nihayet bende aldım yastıktan rahat ettik.İlk etapta bence ihtiyaç
Gulismusti dilnuvaz düz mü yatırdınız sola mı yatırdınız pekş kafa yastıgında bizimde hep sağa yatıyor sola yatırsamda fizik tedavi önerdi dr bize kasları için takıntı oldu bende r şimdi
dilnuvaz Gulismusti Ben düz yatırıyordum kafa yastığında ama oğlum yine sağa çeviriyordu kafasını.Aşırı bi yamukluk olmadığından çok takmadım kafaya.Zaten çok küçüktü, şimdi 5 aylık ve sağ sol iki tarafada yatıyor artık. Siz fizik tedaviye başlyın kısa sürede toparlayacaktır.