prenses_we_prens_annesii Roka maydanoz nane patates bulgur pirinç aşırı tuz tüketmek ws aklınıza gelen
basaksahinx prenses_we_prens_annesii rutin hayata devam azaltıcı şeylere odaklanmayın artırıcı şeylere bakın. Bol su Kimyon kayısı vb herşey yiyin az yiyin. Sık yemeyin ♥️
prenses_we_prens_annesii basaksahinx öyle ediyorum da o gün biri diyor bulgurda azaltır e roka salatası pilaw yapayım dedim şimdi sözler aklıma geldi durdum inan
basaksahinx prenses_we_prens_annesii herşeyden az az yiyin. Ama beslenmenize meyve kompostolaro özellikle kayısı, kimyon sıyu kaynatın İçin. En altın tavsiye günlük 2.5-3 litre su ekleyin. Su içerseniz hiç sorun yaşamazsınız.
prenses_we_prens_annesii Busrabsr sarı meyveler diyorsun Yani elma yiyorum günde 1 tane armutta yerim tek meme Ya bizim mama yok ondan tecrübeli annelere sormak istedim
prenses_we_prens_annesii basaksahinx içiyorum o kadar her gün içerim önceden beri Ama biri de burda dedi su süt çoğaltır ama kaliteli olması ayrı aklım çıkıyor inan en son diyorum eskiden annelerimiz napıyormuş acaba