deno1 Antalya düşünüyoruz ama hangi otel bilmiyoruz hem uygun fiyat hemde gercekten değecek bi yer arıyoruz varsa giden fikir olsun araştıralım
Mom-Urz deno1 Bizde haziranın 6 sında Antalya’ya gidiyoruz Senza The İnn Resort otelin adı ultra herşey dahil çok hoşumuza gitti bakalım gidince de güzel vakit geçiririz umarım.
kucukcivcivimm deno1 Vikingen infinity’e aldık kısmetse otek ilk açıldığında da gitmiştim memnun kaldım ama bakalım şimdi de umarım kalırız.
Hemsireannis deno1 Granada luxury belek çok güzel ama çok pahalı ayni işletme aynı konsept Granada luxury Okurcalar öneririm
Gencebru Merhaba bizde Antalya düşünüyoruz ama villa daha uygun ve daha güzel oluyor balayında da öyle yapmıştık yemehi de disardwn sadece sabah kahvaltı hazrlyoduk villa bakın derim
deno1 Gencebru yok kuzum ya ben zaten evdeyim hep villada sıkılırım otel daha iyi olur kalabalığı seviyorum
kucukcivcivimm deno1 ultra herşey dahil 2-3 havuzu animasyonları falan iyiydi en önemlisi benim için temiz olmasıydı.
Kerem_mom Şuan alvadonna Belek teyiz herşey harika tavsiye ederim . Yarın dönüyoruz 4 gece 5 gün 13 bin verdik. Ultra herşey dahil..
1prenses2prensannesi Antalya olacaksa Kaya Palazzo derim ki gerçekten ben çok memnun kaldım daha kapıda başlıyor hizmetleri güleryüzlü oluşları vs bence aldıkları ücreti hakediyolar bodrum tarafında ise xanadu ısland derim benim favori otellerim size de fikir olsun 😊
cocomelon33 deno1 ne taraf düşünüyorsunuz bilmiyorum ama Kemer’de Mirage Park mükemmeldi balayına gitmiştik.
1ruzgarmasali deno1 Antalya pegasus Royal herşey dahil tavsiye ederim bizde oraya gidicez çok güzel bir otel
1prenses2prensannesi deno1 kaya palazzo 35 bin xanadu 48 bin ama kalite ve konfor gerçekten ön planda incelemeni tavsiye ederim