Ozge1200 Umutcagla bizimki 18 ve neler çekiyorum yatış da yapmıyorlar 21 olmasını bekliyorlar çok zor
Hvvmirac Evet normal diye biliyorum biz sarilikdan çok çektik ve bizim 15 Ken yatırdılar sonra 17 oldu bida yatış yaptık mavi ışıkta 14 13 bile normal sayılır sinir 15
Umutcagla Hvvmirac Geçmiş olsun canım geceleri ve gündüzleri bazen 2 saatten fazla uyuyor emzirmek için bir türlü uyandırmadığım için korkmuştum
Hvvmirac Umutcagla evet bebekler sarılık oluncaya uykuya düşüyorlar sarılık uyku yapıyor o dönemde ben sarılık olmasın diye sürekli uyandırıyordum 6 aylık şimdi bizimki iki kere yattık emmesi iyi deildi cunku emen çocuk sarılığa yakalanmaz
Nilunas Umutcagla evet canım normal benim kızın 17 ile yatışı verildiydi yüksek sarılığın en düşük değeriymiş
ayseozcil Umutcagla benim kızımın ilk 10 du sonra 16 ya cıktı yatış yaptık 5 e düştü dedi doktor tekrar muayeneye gittik 12 ye cıkmıstı 3 ay sürdü benim kızımın sarılıgı
Ozge1200 Umutcagla geceleri bir buçuk iki saatde bı gündüzleri yarım saate bir saatde bazen 15 dk da bi kendisi sürekli istiyor