YusufArasMomm Kizlar arkadaşım erken gebelik testi yapti 1 çizgi tam cikti digeri silik çıktı sizce hamilemi cok heyecanli şimdi nolur bilen yazabilirmi
Deniz09 YusufArasMomm evet o şekilde hamilelik oluyor daha yenidir ama emin olmak için bi kan testi yaptırın
Serpiltoprak21 YusufArasMomm Google img yükle yaz resmî yükle resmin altında kopyala var ona bas buraya gir uzun bas yapıştır çıkıyo yapınca yüklenecekler ama hamile dir
Deniz09 YusufArasMomm bir kaç gün sonra tekrar test yapın koyulaşmaya başlar varsa gebelik şimdiden hayırlı olsun
sibelsglm2210 Adetime 5 gün varken bende erken gebelik testi yapmıştım varla yok arası silik bi çizgi belirdi bende inanamadım kan testi yaptırdım çok yeni hamileydim bu da ben gibi ramazanın 1.gunu öğrenmiş hayırlı olsun Allah kavuştursun inşallah 🥰
YusufArasMomm sibelsglm2210 valla arkadasim aşırı heyecanlandı acaba hamilemiyim diye bende dedim birayq yqziyim burdaki anneler anlar dedim hepymom hesabı açtım orayada yazdi fotoda atti herkes hamile olduğunu söyledi 💞🤗🤗
Nilunas YusufArasMomm benimde 2. Çizgi silik ti ertsi gün bir daha yapsın sabah kalkar kalmaz olmadı kan versin ☺️
iki_tospik_annesiii YusufArasMomm evet cnm hamile 😍 momda postu gördüm resim atması için link attım ve resim atmıştı ☺️ Hamile cnm kan versin saglıkla gelsin inşallah 🙏