kaderaynur78 Kızlar esmer anne babanın siyah saçlı sarı kaşlı bebegi esmermi olur sizce böyle doğup teni nasıl oldu bebeklerinizin
Linam88 kaderaynur78 yani anne baba esmerse bebekte esmer olabilir ancak çekinik gense ailede beyaz tenli varsa beyaz da olabilir önemli olan sağlıklı olması diyip konuyu kapatıyorum 😂
Madam kaderaynur78 eşim ten ve saç rengi olarak esmer baya ben beyaz ten siyah saça sahibim çocuğumuz yeşil gözlü ve sarışın😅
Aezgi kaderaynur78 vallahi ben bilidiğin kara bi kızım gözlerim yeşil esimde esmer sayılır kumral diyim oğlum beyaz tenli akca pakca sarı bi cocuk bazen diyorum parkta görenler cocuğu kacırdım sancak😂
kaderaynur78 mervemir- walla saçları siyah kaslarıda sarı abimin oğlunun merak ediyoruz ten rengi nasıl olacak diye☺️
mervemir- kaderaynur78 hmm 🤗 benim eşim sarışın yeşil gözlü ben esmer ve kahverengi gözlüyüm oğlum sarışın sarı saçlı sarı kaşlı ama gel gör ki anası gibi kara gözlü 😅😅😅
Aezgi kaderaynur78 o değişiyor bence ya abimin bebeklik fotoğraflarına bakıyorummm resmen kar gibi beyaz sapsarı kıvırcık bir kafaymıs 😃 su an bilidiğin esmer bir adam sarılıkla alakası yok
Kanatsizmelegim kaderaynur78 e peki abinin bebeğinin rengi nasil ben dogmamiş bir bebek icin soruluyor sandım ama doğduğuna göre rengi beli demek ki nasil Tem rengine sahip
Haffuse kaderaynur78 ben esmerim esim benden esmer teni ama, yesil gozlu… Kizi.3 aylik, ilk dogdugunda saclari siyahti ama vicudunsaki tuum tuyler sari.. Kaslari da acildi saclari da…
Kanatsizmelegim kaderaynur78 benim eşim Beyaz ben esmer kızım bembeyaz süt gibi doğdu valla 😃 normalde anne baba beyaz olup esmer doğan da var
kaderaynur78 Kanatsizmelegim oğlumda ilk doğduğunda kırmızıydı sonr esmerlesti şuan buğday tenli ben ve eşimde sarışınız bize donermi saçı acilirmi bilmiyorm