Mom-Urz Anneler oğlum haziranda 2 yaş olucak 2 gündür yağmurluğunu giydiriyor bize inatla evde öyle dolaşıyor şapkasını bile taktırıyor kafasına yağmurluğunun😂 Bu sıralar mı başlıyor bu durumlar ben bunu giyicem demeler falan🤦🏻♀️
CankizimRavzam Mom-Urz Tamda zamanı annesi 😇 Benim kızım da 28 aylık ve günlük dolabını boşaltır bı etek giyinmek ister bı pantolon bazen ikisini beraber ahahhah birde donunu en ufak islatmasin direk ağlar gider kendine yeni Don getirir ih ih der giydir demek yani 😅😅😅 bırak evde hevesini alsin dagitsin canları sağolsun 💕
Serpil51 Mom-Urz kışın mont şapka ve eldiven hatta ayakkbı ile gezdi günlerce çıkarınca kıyametler koptu evde şu an 21 aylık
2cocuk_1anne_ Mom-Urz tam 2 yaş sendromu kolay gelsin canım benim kızım da haziranın 4 dünde 2 yaşına girecek Benzer durumlar bizdede var çok inat hep dızır dızır ağlıyor gibi
Mom-Urz CankizimRavzam Yaa gerçekten çok komikler😂 Zaten onlarla inatlaşmak ne mümkün istediklerini yaptırıyorlar🤦🏻♀️😍
Mom-Urz 2cocuk_1anne_ Bizimkisi hep inattı zaten bu 2 yaş sendromuyla hepten inat oldu🤦🏻♀️😂 Bizimki de haziranın 22 sinde 2 yaş olucak kısmetse🥳
CankizimRavzam Mom-Urz tabi canım benim ya 😅😅 yapmazsak bı naz bı işve bı cilve ile işlerini hallediyorlar 😅