Ayssss1 anneyimben25 40 im ciktiginda hamile kaldigim kilonun altina dusmustum ama ne olduysa sonrasinda 7 kilo daha aldim 🤣
SeninAnnenBirMelektiYavrm anneyimben25 hamilelikte 10 kilo aldım doğumdan sonra ilk hafta 10 kilo gitti. Daha sonra 4 kilo daha verdim
Busraata anneyimben25 3.günümde 6kg gitti 1ayda 10kilo aldıklarımı verdim ve hiç kilo almadım emzirme döneminde 😌
homosapiens anneyimben25 15 aylık kızım şuan hamile kaldıgım kılodan bıle düşük kılodayım 4 kilo kadar
Yoruldum anneyimben25 70 ile hamile olduğumu öğrendim 78 ile doğuma gittim doğumdan çıktığımda 65 dim güncel 63 üm 9 aylık bebeğim
Muhasebeciana anneyimben25 10 ayda verdim 13 kilomu. 13 kilo aldim ama 10 ayda gitti ayrica emzirdigim halde yani emzirince kilo verirsin diyenlere asla inanmiyorum. Ekmek yemem şeker kullanmam hamur isi cok nadir yerim gunde rahat 5 lt su icerim ama 13 kiloyu 10 ayda verdim 😃 demekki su icmeesem ekmek yesem hamur isi ve seker kullansam neler olur bilemiyorum
Yakamoz__00 Daha 1hafta olmuş vücudum rahmin tooalrlanmamistir..biraz suretaniyim benim de sezaryen sonrası 5 6 kiko gitmişti ben böyle mi kalcam dedim sonra bebeğim oeismde koşmaktan gitti kilolar. Şu an hamike kaldığım kilonun da altındayım
dfn_2106 anneyimben25 hamililikte 21 kg aldim. Dogumdan 3 ay sonra sadece 6 kgsi kalmisti. Kizim 10 aylik su anda ve eski kilomdayim. Hic takmayin zamanla topluyorsunuz.
Kerem_mom 18 kilo aldım şuan 5 aylık oğlum ve hamile kaldığım kilodan 8 kilo fazlam var 54 ile hamile kalmıştım şuan 62 😅
Busraata anneyimben25 özel birşey yapmadım bünye meselesi,ekmek tüketmedim sadece bol su ve yeşillik süt için
Astral anneyimben25 19 kg almıştım 73 tüm eve geldim 4 kg gitmişti sadece bebeğin kilosunu mu vermişim diye bunalıma girdim lohusalık bunalımı yetmiyor gibi😄 2 haftanın sonunda 10 kg gitmişti 45 gün oldu hala 63 üm tekrar bunalıma girmeye başlıcam bir ayda hala hiç kilo vermemişim diye 🙄
zeeynepp19 anneyimben25 60 la hamile kaldım 80 doğuma girdim 20 kilo almıştım 2.5 ay oldu şuan hamile kaldığım kilodayım😂
Umutmomss anneyimben25 51 kiloyla hamile kaldım. 80 kiloyla doğuma girdim😂 bebeğim 6 aylık 50 kiloyum🤷🏼♀️
Burcubuse26 60 hamile kaldım 83 le doğuma gittim sezeryan oldum 5 aylık bebeğim 64 kiloyum hiç bşşey yapmadım yediklerime dikkat ediyorum abur cubur yemiyorum hareket ediyorum bol bol🤣