Ayazbey Merhabalar hanimlar benim oğlum 8.5 aylik baba derken agzini sakiz çiğner gibi bi dakika boyunca baaabaaaa baaa diyor bazen ses cikarmadan agzini oynatiyor sonra baaa baa diyor sizce bu durum normal mi benzerini yasayan var mi Aciilll ### #aciiil
Sedaa01 Ayazbey normal canım hatta kızım 3 yaşında hala arada kekeleyerek konuşur daha doğrusu dönem dönem yapar bunu çünkü kelime dağarcığı gelişiyor ve bir çırpıda konuşmaya hevesleniyor çaba gösteriyor ondan kaynaklı
Sedaa01 Ayazbey ben de kafama takardim ama herkes bunu söyledi bana gerçekten de geçiyor sonra bir dönem tekrar başlıyor kızım çok erken dillendi ve çok konuşuyor bu da onu kekelemeye zorluyor
Ayazbey Alpingo tesekkur ederim :-( bir haftadir pskolojim bozuldu walla… Peki ne zamana kadar devam eder sizce
Alpingo Ayazbey yabi yeni keşfediyor daha neşer yapcak:) bence keyif al canım her gün yeni şeyler yapıcak
Ayazbey Sedaa01 ilk baslarda hemen cikariyordu oğlum sonra boyle yapmaya başladı :-( direk baba mama dede diyordu sonra boyle tekrarlar oldu endiselenmemek elde degil