Lilasnm https://i.hizliresim.com/WXbBN8.png Kızım 4 buçuk aylık bir kaç gündür çok huysuz, çok salyası var ve iki elini birden ağzına sokuyor 🤦🏻♀️ Uykudanda ağlayarak uyanıyor. Acaba dişmi çıkarıyor. Zar zor fotoğraf çektik bir bakabilirmisiniz tecrübeli anneler ☺️
03saliha06 Lilasnm yani hemen değilsede 5 ayının sonuna dogru cıkarır muhtemelen cünkü beyazlık belli olmaya başlamış dişi cıkmaya başladığında o beyazlık git gide belli oluyor ve sonra sivilce gibi kabarıyo sonrada diş bir günde kendini gösteriyor canım dişlik ver eline soğutulanlardan rahatlatır o biraz
Zeynommm Lilasnm canim resimde pek belli degil ama boyle tirtiklu sekilde cikiyo dis, fotografta beyaz sis bi dişte gozukmuyo daha erken belirtileri baya erken gosteriyolar benim kizim 3 aylikken surekli oyleydi 5 bucuk aylikken ciakrdi
Didi-dodo Lilasnm bende resim acilmiyo bi bakmak istedim cunku benim oglumda neredeyse 4 aylik ve oğlumu yarif etmişsiniz resmen
[silindi] Damak sertleşmiş gibi duruyor. Bana da biraz zamanı var gibi geldi. Ama hiç belli olmaz süreç bazı çocukta çok hızlı ilerliyor.