SuzanNaz Kızım sabah 5 buçukta ya da 6 da kesin uyanıyor 3 ay 20 günlük önceden 9 a kadar uyurdu neden böyle oldu bilmiyorum uyku saatini daha da uzatacak bir tavsiyeniz varmı lütfen yardım edin çok uykusuzum ve yorgunum 😩😩😩
Rabiacay SuzanNaz bende bursda bekliyim 3 aylik 9 gunluk oglum 😔 hic 9a kadar uyumamisti zaten ama 5te kalkiyor bu arada gece zaten hep ara ara uyaniyor 😔
Cnm12 SuzanNaz biyolojik saati öyle olduğu için artık uyaran etkenleri daha fazla fark ediyor mesela uyandı etrafı daha iyi görüyor ışığı vs geri uyuyamıyor etraf daha ilgi çekici geliyor. Bence karartma perde kullanabilirsin. Gece uyku saatini 1 saat geriye çekebilirsiniz ama bizim bebeğimiz oldum olası 6 da uyanır 1 saat oyalayıp geri uyuyorum onunla 9 10 gibi kalkıyorum tekrar
SuzanNaz Rabiacay Aynen gece uyanmasa 6 da kalksa gene razıyım ama gece kalkıyor geç uyuyor birde o saatte uyanıyor vallahi tükeniyorum 🥺
gizemdurdu Buna verilecek tek tavsiye sabretmek 5 aydan sonra ben rahat ettim kızım gece 12 yatıyor sabah 12 kalkıyor mesela çünkü şuanda uyku düzenleri yok daha ufaklar doymuyor olabilir gazı olabilir atak döneminde olabilir o yüzden sabretmen gerek
Papatya58 gizemdurdu 5 aylık bebek için gece 12 çok geç sabah 12 de çok geç. En geç akşam 9da uyuyup sabah en geç 7de kalkmalı
Fabulas Karanlık oda ve uyanmadan önce emzırme yada formul sut ıle uykuya devam ettırmeyı deneyebılırsınız
Elfvli SuzanNaz hergun aynı saatte dus aldırın. Odasına yada herhangi bir karanlık odaya geçip göz teması yada sesli iletişim kurmadan emzirin veya mamasını verip uyutup yatirin. Uyandığı zaman bunu tekrar tekrar yapmanız lazım. İllaki kendine bjr düzen bulacaktır. Suan uyku düzenleri yok. Gece gündüz ayırmaya çalışıyorlar.
_mmom SuzanNaz kaçta yatıyor? Uyanınca yarım saat sonra tekrar uyutmayı deneyin benimki de öyleydi şükür uzattık :)
SuzanNaz _mmom bazen 10 bazen 11 bazen 12 değişiyor sürekli uyandığı zaman hiçbir kuvvet geri uyuyamıyor oyun oynamak istiyor yatırdığımda ağlıyor
Zeyzey2019_ SuzanNaz uyandığı saat çok normal bir saat. Bu uyanmaları pek ileri çekmeniz mümkün değil bu dönemde, tek çare sizin de erkenden uyumanız olacaktır.