GoktugUras_mom Daha önce hiç böyle post gördünüz mü?? Çok ilginç değil mi çocuğum sadece bir göğüsümden emiyor diğerini istemiyor. süt farkı mı var dedim tiksinerek sütümün tadına baktım ikisininde tadı aynı niye böyle yapıyor çözemedim
Yasemin38 GoktugUras_mom memeye yatış şekli ters geldiği için red eder canım . Bir süre sabırla uğraşırsan eğer geri döndürebilirsin memeye. Örneğin sağ memeyi emiyor solu almıyorsa sağ göğsüne yatırıyor gibi yatırmalısın sol göğsüne
Damlasu23 GoktugUras_mom benim ki 4 aylık 10 gün oldu hala sağı istemiyo uykudan uyanınca veriyorum yada sakin bir dile konuşarak bi şekilde vermeye çalışıyorum
Esoca38 GoktugUras_mom benimkide bir ara öyle yaptı solu hiç almıyordu sağ yi cup cup emiyordu. Sağı verip bir dk falan emziriyordum hemen hızlıca birden sola ceviriyordum ne olduğunu anlamadan soldan devam ediyordu öyle öyle unuttu 😂
Aliaslan1 GoktugUras_mom 6 aylık olacak hala solu almadı kabul etmiyor ben de pes ettim. Sol taraf küçük kaldı zaten süt çekildi resmen
GoktugUras_mom Esoca38 Damlasu23 Yasemin38 3 ay 28 günlük oğlum hiç öyle birşeyi yok ikisinide emiyordu 3 gündür böyle. Erken diş çıkaracakmış doktorumuz damaklarının iyice şiştiğini söyle elleri sürekli ağzında ve ağzıda akıyor🤷🏻♀️ Ondan dolayı da huysuz 😒 Herşey üst üste geldi
Esoca38 GoktugUras_mom benimkide aynı durumda yaklaşık bir aydır hala cikaramadik damaklari top top şişmiş elimi verince iki damak arasında acaip ısırıyor kaşınıyor belliki hayırla çıksın inşallah ağrısız sancısız 🙏
Kzeybaby GoktugUras_mom sutununuz tadina bakmak ayip yada tiksinecek bir durum degildir sakladigim sutlerin durumuna bakmak icin ben bakiyorum osman gonualda bunu oneriyor ornegin sol memeyse tutus seklinizden olabilir red