bypolat Kızım 3 ay 26 günlük değişik hareketleri var parmağını ağzına sokup kendini kusturuyor bı yandan saçını çekip ağlıyor bu haretkler normal mi ya ne yapmam lazım unutqcak mi bu hareketlerini
iki_tospik_annesiii bypolat benim bebeğimde 3 ay 17 günlük oda iki elini birden ağzına sokuyor sonra da migdesi bulanıyor 😅😅 yeni yeni birşeyelr keşif ediyorlar canım onun için hiç karışma
bypolat Beyzaylc ama boğazına koyunca korkuyorum midesi bulanıyor saçını cekince de ağlıyor 😂 sastim kaldım
Alp05 bypolat benim bebegimde 3ay 28günlük aynı hareketler bizdede var kendini keşfediyor hatta ablasıyla benim saçımıda cekiyor müdahale ettimmi ağlıyor bende keşfine devam etsin diye eline başka oyuncak türü şeyler veriyorum işe yarıyor bi deneyin isterseniz:)
Eymen75 3 ay 19 günlüğüz el sürekli ağızda bazen sinirlenip ağlıyor acaba diş etleri mi sertleşiyor diye düşünüyorum acısı mı var. salya zaten hiç eksilmiyor 😅 bir de gece uykusuna geçerken çok zorlanıyoruz uyumak istemiyoruz 2 gündür.
Lina06 Eymen75 tam olarak biz 😂 uykuya direnme var uyumuyor geceleri gündüzleri 🥺aynı gün doğmuşlar 14 Ocak mı 😍
tugba2511 bypolat benim bebeğim de 3ay 18gunluk saçını çektiği zaman uykusu var denektir sizin de acaba öyle olabilir mi tabi siz daha iyi gözlemlersiniz ☺️
bypolat Kesinlikle aynı sikintilar bndede var iki gündür gece uykusuna direniyor ağlayarak uyuyor farklı odalarda yatırmaya çalışıyorum hep 🥰