Babyloveee Bebeğim uyurken yüzü soğuk oluyor ateş ölçerle baktığımda boyun sıcaklığı 36.5 ama yanakları 34.9 derece. Yüzünün soğuk olması normal mi ilk bebeğim gerçekten üşüyo mu pişiyor mu vi türlü anlayamıyorum nolur tecrübeli anneler bi yardım edin :( şuanda 0.5 tog uyku tulumu var üstünde oda sıcaklığı 24 derece yanakları buz gibi örtsem mi üstünü açık mı kalsa :/ birde ayaklarında sadece bir çorap var ayaklarını da örtmeli miyim :(
Snowglobe Babyloveee bebeğim 9 aylık ama bn de çözemedim bu durumu. Aynı dediğiniz gibi her şey oda derecesi vücut sıcaklığı falan ama ben çorap giydirmiyorum
ObirAnnnee Babyloveee yüzünün soğuk olması önemli değil, sırtından ve göğsünden anlayabilirsiniz üşüdü mü diye, elinizle dokunun her iki tarafa sıcaklık nasıl bakın ama ter kurumasida sırtı soğutur onuda hesaba katın, saç dipleri terliyse sıcaklamıştır.
Babyloveee 4 ay 18 günlük bu arada doğduğundan beri bir türlü ayarlayamadım ya sıcaktan terliyor ya üşüyor elleri de sürekli terliyor yapış yapış oluyor bazen
Aysimannesi Aysimannesi ben 2 kat çorap giydiriyorum . Yetişkin insan kaç kat kıyafet giyiyorsa bebekler +1 giymesi gerekir bu yeterli diye biliyorum
Sebusebu Çorapla yatırmayın bebekleri diyorlar ben uykusunda cıkarıyorum. Üstünü ayaklarını örtüyorım ama sabaha karşı acıyor ayaklarını :(