2papatya Hanımlar öncelikle hayırlı geceler hayırlı bayramlar 🌸 amcamın oğlunun kızı oldu 6 ay kınası mı ne yapacaklarmış bizi de çağırdılar bu tarz programlara vakıf olmadığım için bilmiyorum. Bebeğe para vs takılıyor mu acaba ??
YigitalpveAnnesi 2papatya Bizim burada da çoğu kişi yapıyor. Genelde hediye alınıyor kıyafet oyuncak vs. Ama benim yerime kendin bişey al diyen de para veriyor tabi.
Snowglobe 2papatya siz bilirsiniz ama e bebekte hediye kartı olıyo. İstediğiniz kadar yükleyebiliyolar. En azından paranın bebeğe gideceği belli olıyo. El altında para olunca günlük harcamalara gidebiliyor çünkü
2papatya Snowglobe para takılsa da oluyor yani.. peki bide amcam babamı da çağırmış yakın olduğu için mi çağırdılar ki normalde erkekler olmaz sanırım değil mi? Ben ve çevrem yapmadık bilmiyoruz 😂😂
Snowglobe 2papatya valla bende yapmadım zaten neden yapılıyor onu da anlamış değilim. Belki dediğiniz gibi yakın oldukları için çağırmıştır😊
2papatya Snowglobe ya bende anlamadım bayram günü illa gel illa gel.. babam da önemli bişey zannediyo taktı gitçem diyo ikna edemedik 😂😂