Husnus43 Arkadaşlar merhaba.oyun oynarken birden arkadaşımın çocuğu kızımın yüzünü ısırdı yetişemedim.hafif kabuklandı.üstleri de morardı.Başına gelen var mı ? geçer mi ne sürmeliyim.izi kalır mı .doktora götüreceğim ama sizden başına gelen var mı ?
Snowglobe Husnus43 geçmiş olsun. Ne yapılır bilmiyorum biraz alakasız da olacak ama ne tepki verdiniz. Ben böyle durumlar dan çok korkuyorum. Bebek evet yapar da benim yüzüme hislerim çok yansır ve karşı tarafın annesini kırıp laf söylerim diye böyle durumlar yaşanmasın diye diken üstünde oluyorum
Husnus43 Snowglobe arkadaşım çok üzüldü üzüntüsünü çok belli etti ve hala sürekli çare bulmak için uğraşıyor.o yüzden çok birşey diyemedim.ama eşim belli etti ve çok kötü ısırmış ya diyerek bağırdı çocuğa çok kötü baktı neden ısırdın diye tepki gösterdi.üstümüzde misafirdiler ve yeni gelmişlerdi eve.birşey diyemedim yani anne böyle yaptığı için ama çok üzgünüm
Snowglobe Husnus43 evet onun içinde zor olmuştur ama Allah tan mahçup olmuş. Çünkü pişkin anneler de var.