Yasmnnn 1 yaş bütün tekerlekli dönen herşeye yapışan ve bırakmayan oğlum bu döneme ne zaman alışır yaşayan varmı
Hsynalp Yasmnnn benim oğlumda öyleydi dönemsel normal zamanla geçti kendine kendine kızımda yok mesela şimdilik 13 aylık
Busravural Yasmnnn benim oğlumda öyle şu an 18 aylık oyuncak araba tekerlerini dakikalarca çeviriyo dönen herşeye ilgisi var. Bende neden olduğunu merak ediyorum umarım geçici bi dönemdir
Busravural Merhabalar. Konuşmuyo mesela anne baba dede mama gibi şeyler söylüyo. Kapıyı kapat dediğimizde kapatıyo veya bişey istediğimizde getiriyo. Farklı olarak başka bişey yapmıyoruz
ubeyitsongulasya Busravural yani komut alıyor seslendiğinde bakıyor göz temasına giriyorsunuz. demekki canı öyle istediği için çeviriyor 😍
Sldmrt Yasmnnn 1 yaşında bizimki de öyleydi park halindeki arabaları n tekerlere bile gidşp elini sürüyodu sonra geçti zamanla 1-2 ay sürdü
Busravural ubeyitsongulasya evet ismini biliyo çağırdığımızda bakıyo. Demekki öyle istiyo başka bişey olmasında 😍
Yasmnnn Deletedmom_37 hayır canım hala aynı teker delisi direksiyon çevirme delisi pazar arabalarına takılıyor bisikletler vs aklına gelebilecek bütün dönen herşeye merakı var böyle devam edecek sanırım 🤷🏻♀️
Bayanyanakkkkkk Yasmnnn ihmal etmeyin bu olayı dönen herşeyi izliyorsa ve dönemsel değilse geçmediyse doktorunuza anlatın.
Yasmnnn Deletedmom_37 gelişiminde bir sorun gözükmüyor herşeyi normal ilk başlarda bende terettüt ettim ama şuan normal geliyor bana bende alıştım sanırım
Yasmnnn Deletedmom_37 çamaşır makinasını da izliyor ama uzun süre değil genelde çevirebilinen herşeyi çeviriyor
Pineapple20 Yasmnnn benim oğlum da öyle bir yaşından beri aynı şu an 27 aylık. Uzmana da götürdüm hiçbi şeyi yok dedi