Busraaa333 Merhaba kızlar çocuğa şimdilik da yapmayı düşünmüyorum o yüzden ya park yatak ya da annemi alacağım şu an 7,5 aylık. Bizi üç yaşına kadar götürsün istiyorum tecrübeli anneler sizce hangisi nasıl bir yatak olmalı lütfen yardım:)
Nrglkrt Tabikide pari yatak ✋ ben anne yani aldim ama bi yere kadar beni götürdü şimdi park yatak aldim Ama anne yani park yatak aldim daha iyi rahatlığı mükemmel 🥰
watermelonlove Busraaa333 park yatak anne yanı olabilen var ama büyümüş çocuğa anne yanı gerekli mi bilemedim ki o yatak Allah korusun gece kaysa yanından dönse çocuk düşebilir etrafının kapalı olması daha güvenli ki zaten 2 3 ay sonra ayaklanıp tutunup kalkınca park yatağı alt seviyeye indirmek zorunda kalabilirsiniz tabi tercih meselesi çocuğun tırmanıp atma huyu olmazsa yukarı da da kullanırsın ama anne yanı vaktini sanki bence biraz geçmiş tehlikeli geldi ama sen yine de anne yanı olan park yatak alabilirsin diğer çocuğun da kullanırsın büyüyene kadar
Kereminannesiii Busraaa333 kesinlikle park yatak. Oğlum 6 aylıktı aldık şuan 32 aylık hala park yatakta yatıyor. Bu yaz oda yapacağım yapma kadar devam edecek yatmaya
Nimetdogann Busraaa333 anne yanı olabilen park yatak biz onu kullanıyoruz kızım şuan 11 aylık hala üst kademe anne yanı olarak kullanıyoruz çünkü çok rahatıma geliyor zamanla aşşağı indiririz 4-5 yaşa kadar idare eder :)
Hollymolly Nimetdogann bizim de öyle anne yanı park yatak on aylık oğlum tutunup kalkıyor düşer diye korkuyorum Ya sizinki sarkmıyor mu
Frezya Busraaa333 benim bebegim basta tombuldu ben anne yani park yatak almistim ama talimatlara gore ust kati cok uzun sure kullanamadim zaten. Biraz daha bekleyip butcenize gore standart bi park yatak da alabilirsiniz. Anne yani olmasinin rahatligi tartisilmaz tabi ama fiyat performans olarak isinize yaramazsa diye soyledim. Baska cocuk sahibi olmayi dusunuyo musunuz buna gore de degisebilir tabi. Benim çocuğum 19 aylik park yatakta yatmayi sevmiyor yer yataginda beraber uyuyoruz.
Gokus 7,5 aylık bebek için anne yanı olmaz bence artk cünkü tutunup kalkmaya calıstıkca tehlıkeli bile olur. Park yatak en uygunu
rosesbabys Busraaa333 park yatak daha kullanışlı olur ben chicco next to me anne yanı aldım 5 aydan sonra tehlikeli olmuştu kullanamıyorum mesela