Deletedmom_3 Kızlar bebeğim yedi aylık yeni bi huy edinmiş uyurken bildiğin yan dönüyor korktum bende ya Allah korusun ağzı aşağı gelirde nefessiz kalırsa.. başına gelen var mı napmaliym
irva Deletedmom_3 Kendini kurtarabilecek bir ayda merak etmeyin.O nasıl rahat yatıyorsa o şekilde bırakın yatsın.
BitterCoffee Deletedmom_3 6 ay 21 günlük aynı durum ..geri de dönemiyor uyku sersemi bin kere uyanıp ağlıyo :/// herkes bişey olmaz kurtarır kendini diyor Allah’ın izniyle :)
mrbld Deletedmom_3 2 aydır o şekilde uyuyor benimki,dönme yetisini kazandıgı için dert etmiyorum düşmesini engelleyin yeter ☺️
uykularharamolduuu Deletedmom_3 4.5 aylık bebeğim sabah yüzüstü buluyorum dönmüş öyle uyuyor. Ama tetikte yatıyorum bir şey olursa diye
TheBaby Deletedmom_3 2.aylıkken kızım yüz üstü yatıyordu. Onda bile boğulmadı. Sürekli kontrol ediyordum tabi. Ama artık 7 ay zaten çok büyümüş kendini kurtarır
Esoca38 Deletedmom_3 benimkide beş aylık gün içinde sağ tarafına dönmeye çalışıyor daha tam donemiyoruz yelteniyor sadece bir kaç gündür uyurken de aynı şekilde uyuyor inşallah sorun olmaz rahat olmasalar ağlarlar heralde 😂
sademinannesi Deletedmom_3 Allah’ın izniyle artık kendini kurtarabilecek ayda benim kızımda hep sağına soluna veya yüzüstü döner uyur rahat ettikleri şekilde uyuyorlar artık
Cansmome Deletedmom_3 7 buçuk aylık oğlum sürekli yan uyur, rahatlıkla kafasını ve vücudunu yan çevirebildiği için kendini koruyor, içiniz rahat olsun.
Deletedmom_3 Kızlar ALLAH sizden razı olsun içimi rahatlattiniz ya annem bile korkuttu beni beşiğe bağla dedi biz eskiden bağlardık dedi aşırı güldüm ama korkmadım da değil yani ama sizler iyiki varsınız saolun♥️