Deletedmom_33 2 ay 26 günlük olduk. 2 gündür ağzında bu şekilde bir beyazlık fark ettim. Emzik emiyordu 2 gündür tükürüyor. Biberonla da kasıyor gibi ağzında oynuyor bazen. Elini ağzına götürmeye de başladı. Diş en erken 4 ayda geliyor diye biliyorum ama dış olma ihtimali var mı ? Haftaya kontrolü var göstereceğim doktora yine. https://imgyukle.com/i/RpVSMb
48316ELIZAN Deletedmom_33 Aa bizde de var bundan hemde 2 tane ama ust arka tarafta esnerken gordum yok daha neler dedim dis zamani degil diye 2 ay 24 gunluk
Deletedmom_33 Minikkussss bence de erken de beyazlamış önceden yoktu 🤔 huzursuzluğu vardi cumartesi bir de sebebsiz. Yeri mi belirmiş acaba diyorum
Deletedmom_33 48316ELIZAN bende ne dişi yaa diyorum anneme gösterdim olabilir sizde 4 aylık çıktı diyo
Haffuse Olabilir de, benim yigenimin disi 4 aylikken cikmisti😅 Dis cikarkenki fiziki goruntusu nasil onu bilmiyorum, o yuzden anlayamadim resimden😅
Deletedmom_33 Haffuse Bende 4 aylık patlayacak galiba diyorum 🥲 beyazlamış şuan için erken 3 aylık çıkan duymadım
48316ELIZAN Deletedmom_33 Bende anlamadim biberonu orda tutuyor sıkıyor birde cıkarsa cok sasiririm 😀