Deniz42 6 ay 20 günlük bebeğim bir haftadır kaka yapmıyor kabız oldu sanırsam. masaj falan da yapıyorum ama hala yapmadı bi önerisi olan var mı
48316ELIZAN Deniz42 Zeytinyagi icirin bikac damla veya poposuna surun diycem ama baya olmus yapmayali en iyisi qliserin kunsuk fitil kullanin zeytinyagi ise yaramaya bilir bu durumda.
Deniz42 48316ELIZAN teşekkürler canm zeytinyağıni sürekli yiueceklerinin içine koyuyorum bir de direk içireyim
aysskarks Komposto yapıp blenderden geçirip verebilirsin canım kayısı gün kurusu armut cok iyi gelıyor ozelıkle armut hemen açıyor zeytinyağ verebilirsin bir tatlı kaşığı veya suya oturtturabilirsin duşta bir süre belki bagırsakları yumuşar
Deniz42 aysskarks teşekkür ederim canm komposto veriyorum üç gündür kayısı falan ama faydası olmadı bide suya da otutturayım inş faydası olur
Irmakprensesinannesi aysskarks valla ben kızımda bunların hepsini denedim hiç bisey yaramadı katı kabizlikta ve lama kaka yaptırdım bir çok kez şuan 8 ay 28 günlük 1 aydır kabizligjmiz bitti mamayi değiştirdik doktorumuz probiyotik başladı iyi geldi yoksa full ilaç kullniyrduk