Minikom33x 3 gün oluyor sezeryan olalı, ama göğüs kafesim sıkışıyor ruhum daraliyor midem bulanıyor bunları yaşayan var mı acaba
iremnr Minikom33x canım sadece sezaryenden değil özellikle 3 ve 4. Günler lohusalık vuruyor çünkü tam o günler hormonlar çekiliyor ve sütünde daha fazla gelmeye başlıyor . Anestezinin de etkisi sürüyor tabi. Ben 3 ve 4 ü ağlayarak geçirdim 😂
48316ELIZAN Minikom33x Cok daha fazlasini yasadim inanin yerlerde kivrandigim gunler oldu ama geciyor 1 haftaya toparlanirsiniz tabi ilaclarinizi kullanarak ozellikle verilen fitili.
1balkizannesi Minikom33x sezeryan sonrası mide bulantısı olabiliyor baş ağrısı bel ağrısı Ben sezeryan olalı 20 ay 16 gün oldu geçiyor ama Türk kahvesi içmeye çalış.
Buseozdemir Minikom33x bende sezeryan oldum 1.5 ayligiz suanda ayni seyleri yasadim okadar midem bulaniyoduki cok korkuyodum kusucam dikislerime zarar gelicek diye. Ama hicbisey olmadi 2 hafataya da gecti mide bulantim
48316ELIZAN Minikom33x Dogumdan ciktiktan sonra 1 2 kere kusmustum. Bende de oksuruk coktu o oksuruge dikisim patlamadiysa kusmayla hicbirsey olmaz ama yinede karninizi tutun kusarken destekleyin yani
iremnr Minikom33x ben çok ağlamıştım durmamıştı korkmuştum delirdim diye 😂 ama delirmemişim hormonmuş sonra kesildi 😂