ElifMeryem25 2 aylık Bebeğim çoğunlukla mukuslu yapıyor çok sulu (çok salyalı) mukuslu bazende gazlı. sizin bebişleriniz büyük çişini nasıl yapıyor?
oksitosin ElifMeryem25 kızımın da öyleydi doktor kakada kan görmediğimiz müddetçe önemsemiyoruz dedi.
fatmaemin ElifMeryem25 hayır alerji değildir anne sütü alan bebeklerde görülen bişey ek gıda döneminde geçecektir ama bununla beraber başka belirtiler varsa kakada kan aşırı gaz döküntü ozman alerji akla gelir benim bebeğim 5buöuk aylık doğduğundan beridir hep mukuslu ve beraberinde saydığım belirtiler vardı yumurta alerji çıktı ve doktor mukus kakanın kan olmadığı sürece normal olduğunu söyledi
Tubikkkkk ElifMeryem25 benim kızım 4 aylık ondada hep var doktorumuz içimiz rahatlasın diye kaka tahlili bile yaptı ama çok şükür temiz çıktı kan idrarda öyle anne sütü annenin beslenmesine bağlı bazen değişkenlik gösteriyor ondanda olabilirmiş korkma yani kan olmamasına dikkat et sadece
yigitinaannesii Anne sütüyle mi besleniyor? Benim bebeğimde öyleydi dr anne sütü alan bebeklerde gayet normal dedi. 🌼
Zerazehhra ElifMeryem25 karbonhidrat ve şekerden paket gıdadan uzak beslenin. Her gün yumurta yoğurt et ve sebze tüketin mukus tamamen biter.
Haffuse Karbonhidrat agirlikli besleniyorsan, o da mukusa sebep olurmus… Bir de kakasini iyi incele🤭 Mukus oldugundan, eger ki kan olursa, insaAllah olmaz… Gormen biraz zor…
Haffuse ElifMeryem25 zor gorunur… bdnim kizim da mukuslu kaka yspiyor, doktor kan gormedikce diyete baslatmadi… Kizim kakasini yapamiyor, ben bezini acip, masajlarla ysptiriyorum, o yuzden gorebildim kani, bezinde yapsa muhtemelen goremrezdim…