yesilkedi kızlar sezeryan oldum bugün 5. gün ve acayip mide bulantım var sizde de aynı problem oldu mu ? kusmaya korkuyorum dikişlerime bişey olur diye
Neslihan-55 yesilkedi narkozdan oluyor canım genelde o bulantı ilacı iç birde neskafe bitter çikolata falan ye narkoz atmaya iyi geliyor bana ameliyattan çıkınca hemen vermişlerdi hemşireler
Minikom33x yesilkedi benimde 4. Günüm doğum yapalı, dün aynı sorunla karşılaştım acayip mide bulantısı göğüs daralması yaşadım geğirme bide, bol bol su içtim ve Nescafe bide yürüdüm rahatladım neyse ki
yesilkedi Neslihan-55 5. günde olması normal mi yeni yeni geldi mide bulantım. çok yoğun değil ama var ve sürekli geğiriyorum
yesilkedi Neslihan-55 strestende olabilir panik atak hastasıyım panik olduktan sonra midemin bulandığını farkettim dün
yesilkedi Minikom33x evet aynılarını yaşıyorum bende üstüne korkup atak geçiriyorum tansiyonum sürekli fırlıyor 😵💫 sürekli geğiriyorum ateş basıyor bu kez
Minikom33x yesilkedi of gerçekten çok kötü bir his, ameliyathanede de aynısıni yaşadım öleceğim sandım
yesilkedi Minikom33x inşallah atlatıcaz hepsini ne zaman doğurucam diyordum zaman geçmiyordu sanki bi baktım doğurmuşum. sağlıkla büyütelim evlatlarımızı.