JackDaniels ArdicEge Hahahaha yaa büyüsede kendi alsa😂 Gerçi yine mahçup olurumda zorla almıyoruz ki diyerek rahatlattım bugun kendimi😂
Badehandeyldz JackDaniels bizede kayınbabam verdi 100 TL kızıma 100 TL oğluma 😅 ben ikisinin adına birşeyler alacağım çünkü biri 2,5 yaşında biride 1 yaşına girmek üzere ☺️
Almi4134 Minikkmr bayramda el öpülünce toruna para vermeyi ya da herhangi bir hediye 😁😁😁 hakikaten bunu dusunememis
Astralog Yaren ahahha bizim nine ve büyük teyzelerde daha parayı bilmez bu büyüsün dediler bişey vermediler 😅 doğduğundada öyle demişlerdi bişey takmamışlardı 😂
kirmizibasliklikiz_ Minikkmr ay aklima sey geldi sizin yorumu gorunce 😂 arkadasimizin dugunu vardi farkli bir sehirde bizde gitmistik. Taki zamani geldi ay oranin halki dugunde 5 tl 10 tl takmisti bozuk para bile veren vardi 😂😂
Minikkmr kirmizibasliklikiz_ ayy inanmıyorum ya 😂 sayenizde durumuma şükretmem gerektiğini düşünüyorum 😂
Kanatsizmelegim 2cocukannesi__ benim kizim in da ilk bayramıydı dün ve 4 ay 2 günlüktü ama harçlık veren de hediye alanda vardi sonuçta harçlıklarını onun icin birşey alacağız ona harcayacağız hediyelerinize kendisi kullanacak.
JackDaniels Y-A-Annesi 50₺ ne alsın o yaştaki çocuklar🥲 Verdik zaten dün aksam. Bir giyim kıyafet almaya kalksalar ancak yeter veya oyuncakta öyle.