Elfvli JackDaniels bazi büyükler hala yapiyor. Ama küçük olan paradan anlıyorsa bu sefer bana neden az verdiler diye üzülüyor 😊
balmom JackDaniels neden öyle diyorsunuz, bende yigenlerime 10 ar tl verdim, gönül ister daha fazla verelim
yaprak_34 balmom gönül ister 1000 er lira ver ,fakat öyle olmuyor işte.Ay sonunu borçla kapatan insanlar var 😔
Minikkussss balmom zaten cocuklar 5 e de 10 a da sevinir bizde öyle değilmiydik ne güzeldi çocuk olmak
JackDaniels balmom Yani günümüz şartlarında çocuğun istediği bir şey alması için 10-20₺ yetersiz bence ben öyle düşünüyorum. Durumu olmayan hiç vermeyedebilir veya ne kadar isterse verir💁🏼♀️
JackDaniels TheBossMom O zamanlar paramızın bir değeri vardı ama🥲 Şimdi kıyafet veya bir kitap almaya kalksalar dünya para
Elifffinnn10 Almi4134 yalnız şu dönemin 200 ü neredeyse eskinin 20₺ si değerinde o yuzden bizim dönemimizde de 50 100 değerliydi bence 🥲
yaprak_34 JackDaniels maddi durumunuza bağlı ben kadar verceginiz,fakat kesinlikle eşit miktarda verin .Farklı vermeyin
balmom yaprak_34 Minikkussss tabiki oyle yetişkin olsa zaten o verilmez 🙊 hem 3 yasindaki 5 yasindaki çocuk parayı bile bilmiyor.
Uygar_melek_momm JackDaniels 2 sene öncesine kadar 5 tl ve 10 tl gördü bu gözler kayınbabam sağolsun 🙋🏻♀️
scooby-doo JackDaniels eşim iki yeğenine 200 er lira verdi biri 6 yaşında biri 6 aylık eşit verin 200 liraya baya sevinirler
Nur2021 Minikkmr benimki de oyle 🙄 kayinpeder 20 lira, kayinpederin abiside 10 lira, hanimi 2 lira toplamda 32 liramiz var 😄😄😄
AnnaKurt JackDaniels Biz direkt bayramlık aldık hepsine 😂 biri yoktu ona verdik sadece 200. Bu devirde 100 200 ancak yeter bi şey almalarına
JackDaniels AnnaKurt Ne güzel yapmışsınız canım😍🤗 Bende kendi zevklerine göre kıyafet, oyuncak vs alırlar diye düşündüm 😂