Lilaece Dün doktora götürdüm enfeksiyon dedi antibiyotik dönüşümlü calpol dolven verdi dünden beri düzenli verdiğim halde ateş 37,7 38 den aşağı dusmuyo tekrar gitsemmi yoksa bı gun daha mı ilaç kullansam arkadaslar
Cicibici07 Lilaece enfeksiyon bitene kadar ateşi olur bence canım sirkeli su arada ılık duş ilaç takviyesi ile toparlar inşallah enfeksiyonu ataana kadar ateşi olur benim bildiğim için rahat etmiyorsa götür ama değişen bir şey derler mi bilmiyorum çocuğunun durumunu en çok sen anlarsın dünden bugüne hateketleri hali nasıl vs
Lavina Lilaece enfeksiyon ateşi 3 4 gün sürüyor malesef ki takip edin atesini genelde pek bişey yapmıyorlar ilaç veriyorlar o yaşa doktorlar ama içiniz rahat etmesi için başka bi doktora götürürsünüz
Lilaece Bende o yüzden gitmeye çekiniyorum biliyorsunuz standart antibiyotik ve parasetamol veriyorlar 39 üzeri olursa goturiyim diyorum bu arada bayramınız mübarek olsun biz böle evde griple geçirdik biyere çıkamadık
Lilaece Burcu60 kaldı iki günümüz valla hep gece hem gündüz bide arada burnunu himciramadigi için genzine kaciyo kusuyo ara ara
Nyles2019 Lilaece antibiyotik hangisinden verdi acaba? Benim çocuklarımda çok hasta ateşli öksürük halsizlik var doktor bize amoklavin verdi atlatamadık hala 😿
Lilaece Nyles2019 klomaxs 400 verdi amoklavinde aynı klomaksla salgın mi vardır nedir çocuklar dökülüyor
Nyles2019 Lilaece çok geçmiş olsun 😿 benimkiler 3 ve 1 yaş çok psikolojikmen çöktüm bu ay kaç doktora gittim saymıyorum hep özel hem maddi hem manevi şekilde yıprandık 😿 kızım içmek istemiyor şurup nasıl geçecek bilmiyorum içtiğinde kusuyor
bebiskoooo Lilaece enfeksiyon için antibiyotik vermesi gerekli canım be antibiyotik 3 gün de etki ediyo düzenli kullanımında
Lilaece Hep düzenli verdim saolun Allah razı olsun yarın da bekliyim çarşambaya düşmezse tekrar doktor yolu gözüküyor şurup içirmek de ayrı bi eziyet sormayın gitsin
ayazasaf Lilaece antibiyotiiği bitene kadar kullanın yada doktorunuz kaç gün dediyse enfeksiyon boyunca 2-3 gün ateş devam edebilir kilosuna uygun bir şekilde ağrı kesicilerini dönüşümlü verin biz dolven calpol 6 saat aralıklarla kullandık ancak doktorumuz dinmeyen ateşte 4 saate düşebilirsiniz demişti rabbim şifa versin