Hira_Beren Sibellllll evet Doğum hikayemi anlattım ama bu sebepten zayıf doğdu demek için şuan kilo alamamasının sebebi bu değil ama
Sibellllll Hira_Beren post acmak icin açıyorsunuz buda benim fikrim benim yorumum doktorun mamasinin cc sini yukselt demiş madem bizim diyecegimiz baska bise varmi ne bekliyorsunuz yani kilo aldiracak bie yontem arıyorsunuz desem cocuk daha 4 aylik ek gidaya geçmemiş
Hira_Beren Sibellllll ne açıp açmayacağımı size soracak değilim gelip postuma yorum yapan sizsiniz sırf yapmak için ayrıca daha önce bu durumu yaşayan birileri varsa fikir edinmiş olurum diye açtım bu da sizi ilgilendirmez daha fazla yorum yapmazsanız sevinirim yoksa su post bilgi edinmekten çok tartışma postu olacak ki bunu da istemem gidin başka kişileri yorum yapın illa yapmak istiyorsanız
Gizo Birsu3435 kabak havuç patates haşladım belndrdan geçirdim 1 kaşık zeytinyağı attım 5,6 kaşık yedi kızım
Yaseminkokusu Kızım bugün 4 aylık oldu. Mamayı 120cc yaptık. Hala 2 saatte acıkmayı aşamadık. Uyanık olduğu her an 120cc veriyorum. Artık daha uZun süre durabilir aslında. 150cc mi versem. Fazla mı? Bebeği o kadar yiyen var mı acaba?
ilkgoz_agrim Hira_Beren en azından sizin bebeginiz mama da yiyo bizimki yemiyor bir turlu 4.23gunluk 2aydir kilo alımı durmuş 4tane mama degistim
Hira_Beren ilkgoz_agrim evet lansinoh biberonu sayesinde içiyor başka biberonda asla içmiyor, benimde kızım çok az kilo almış 1 ayda 4 kutu aptamil biterdim hiç faydası olmadı şimdi 1 haftadır bebalac gold a geçtim değişiklik olacak mı