cinaralpinannesi Hayırlı bayramlar okuyan herkese 🥰 oğlumu 2 gündür memeden kestim fakat göğsüm ağrı yapiyo süt geldikçe napmam lazım gitmesi için ?
Merve cinaralpinannesi ben süt geri gitsin diye ilaç kullanmıştım bir de antibiyotik. Çok kötüydüm çünkü
Ahsenimveben cinaralpinannesi kuru nane ’yi dem leme usulü günde 2 ya da 3sefer için çok ise yarıyor ve dolmadıkça göğsün sağma canım ve soğuk kompres yap ise yarıyor bunlar
hunilimomm cinaralpinannesi ben sanırım zamanla kestigim için bir ağrı hissetmedim ama duşta da. Masaj yaptım goguslerime sürekli
minikfarem__ Burada durayım 🤭🤭 Benim için çok erken ama ben de öğrenmek isterim birkaç sene sonrası için
Ahsenimveben minikfarem__ kuru nane ’yi cay dem leme usulü günde 2 ya da 3sefer için çok ise yarıyor ve dolmadıkça göğsün sağma canım ve soğuk kompres yap ise yarıyor bunlar
elmaliturtam Valla ilk çocukta büyükleri dinleyip birden kestim ne acılar çektim fibrokiste dönüştü süt ikincide kademeli kestim ne acı ne süt birikmesi o problem ile kestim vaktiniz var ise önce gündüzleri sonra gece emzirmesi şeklinde kesin çok rahat.