ymn0306 Bebeğim 1 ay 26 günlük son bi kaç bezdir kakasında mukus var ve ıkınıyor gaz sancısı Da var masajlar yapıyorum sıcak havlu flan koyuyorum gaz ilacı içiriyorum ama mukus gördüm bezinde başına böyle bi durum gelenler var mı
Elvinmeva ymn0306 kızımda öyledş doktora sorduk kan olmadığı sürece mukus normal dedi kan olursa alerji testi yaparız dedi
mrvklyc ymn0306 Benim kızımın kakası öyle mukusluydu çoğu kez doktor başka sıkıntısı yoksa olabilir mukus demişti. Ek gıdaya geçince düzeldi artık öyle değil kakası şu an 9.5 aylık herşeyi yiyor alerjisi falan yok
ikiprensannesii2 1 aylık aynı durumdayız bizde. İlk oğlumda da öyleydi. Takip ettim sürekli kan gelince alerji testi yaptırmıştık şimdide takipteyim inşallah çıkmaz alerji
Brcunr111 Elvinmeva bizde mukus bile yoktu alerji çıktı. Kan hiç olmadı. Bence başka doktora daha danışın. Kaka da kan olması şart değil.
ymn0306 Brcunr111 ciltte kızarıklık döküntü flan varmıydı fışkırır gibi kusma flan başka belirtiler yani
Brcunr111 ymn0306 o kadar iyi anlıyorum ki bazen bebekte gazlı ve huzursuz oluyor sebepsiz.. Her gün ağlıyorum inanin
Mrs-Turkk mrvklyc yaa bu biz delircem doğdugundan beri mukuss başka sıkıntımız yook bazen coğalıyor bazen hiç olmuyor anlamadım gittii 😞 bende ek gıdaya geçmeyi beklıyorum şu an sadece anne sütü alıyor ondan mı bu mukus anlamadım doktorda normal diyor ama 🤔
mrvklyc Mrs-Turkk Yemenize dikkat edin belki yeterli protein almiyosunuzdur şekeri ve ekmeği azaltıp protein ağırlıklı beslenmek gerekiyormuş bir de böyle deneyin. 6 aydan sonra düzeliyor merak etmeyin başka sıkıntısı yoksa alerjik değildir🌸