Psikologanneeee İyi bayramlar kızlar bebeğim 8 aylık doğduğundan beri beyaz gürültüyle uyuyor davlumbaz sesiyle bunun bilinen bir zararı var mı bilginiz var mı
eceunverkanra Psikologanneeee Ben 6.aydan sonra zararli oldugunu okumustum, bazilarina gore bastan zararli oldugu da soyleniyor. Ben de 11ayliga dogru birden biraktim beyaz gurultuyu hemen alisiyorlar aslinda
Gokcennderenn Psikologanneeee 6 aydan sonra otizim dikkat eksikliği zeka geriliği yapıyor bunun üstüne bir çok araştırma yapılmış kanıtlanms.
Themia Psikologanneeee ilk bir kaç ay dinlettim çocukta agrasifliğe falanda sebep olabiliyormuş üstte yazılanlara ek olarak bende onu söyleyeyim size. Bende artık 4. Aydan itibaren yağmur su sesi piyano sesi dinleterek uyutuyorum
prenses_we_prens_annesii eceunverkanra benimki de müziksiz asla uyumuyor 2 ay 21 günlük nasıl yani zararlı mı
eceunverkanra prenses_we_prens_annesii 6.aydan sonra ozellikle zararli ilk donemlerde beyaz gurultuyu oneren uzmanlar da var onermeyen uzmanlar da var. Ben 6aydan sonra dinletilmemesi gerektigini bilmiyordum yasina dogru biraktirdim ama bilseydim kesin 4.ay atagindan sonra 6aylik olmadan biraktirirdim
eceunverkanra Psikologanneeee Evet ben de okudum hatta dinlettigime de cok pisman oldum cok sukur oglum 18aylik gelisimsel bir sorunu yok ama yine de insan uzuluyor keske daha once gorseydim diye
prenses_we_prens_annesii Gokcennderenn tabi öyle de birisi demiş Ya tlfndan açsam da kendim ninni söylememi istiyor diye ondan korktum tlfndan açıyorum uyuyor çok güzel yoksa asla uyumuyor
prenses_we_prens_annesii eceunverkanra yeni tlfndan uyurken müzik dinletme değil dediğiniz beyaz gürültü ayrı bir olay yok onu dinletmiyorum ben zaten