baloglusss İyi bayramlar hayırlı sabahlar anneler 💐 Bebeğimde (7,5 aylık) akşam başlayan hırıltılı öksürük var baya ciğerden geliyor ama onun dışında keyfi yerinde ateşi falan yok öksürük için doktora götürmeli miyim?
Hck00 baloglusss daha dün gece götürdüm diş çıkarıyor ateşi var bunlar normaldi ama bir anda öksürük eklendi boğazı tahriş olmuş gibi öksürüyor kızarmış boğazı. İlerlemeden götürün derim
brsnhsm baloglusss Tabiki götürün. Ben öksürmeye başladığı gün götürdüm balgamlıydı ciğerden geliyodu. Bizdedd ateş olmadı keyfi yerindeydi hep. Ama Enfeksiyon dedi doktor önce balgam sökücü verdi 5-6gün kullan azalma olursa antibiyotik gerek yok dedi. Şükür azalarak geçti 1haftada
Beyaz_cikolataa Bence götürün dahada ilerlemeden önlem alınır.benim kizimda da var neredeyse bir hafta olucak doktora gideli daha tam anlamiyla geçmedi 🙄
balkizannesiiiii baloglusss salgim var sanirim benimde 2 aylik bebegim oyle doktor cigerlere inebilir kontrol altinda dursun dedi bence gotur ilerlemeden
baloglusss balkizannesiiiii götürdüm bir şey çıkmadı sadece boğazları kızarmış biraz kanı temiz röntgeni temiz dişten muhtemelen
Beyaz_cikolataa baloglusss ben daha önce sağlık ocağına götürmüştüm.Sagolsun doktorumuz muayene bile etmeden karşıdan bakarak hemen 1 adet ibrumin birde balgam söktürücü verdi.Ama şimdi de antibiyotiğe başladık
Arenbulut Bende de aynı sorun var burnu tıkalı öksürük var burnunu açıp serumla buhar veriyorum öksürüyor ama balgamı atamıyor yutuyor yine aynı oluyor hastane persembe doktorlar başlıyormuş evde yapılacak birsey var mı baska
baloglusss Arenbulut ben ayaklarının altına vicks sürüyorum çorap giydiriyorum gün içinde ıhlamur veriyorum başka bir şey yapmıyorum
baloglusss Beyaz_cikolataa bana da verdiler antibiyotik ama ben almadım evde doğal yöntemler deniyorum
Aloneeee baloglusss sizin evladınız Tabiki daha doğrusunu bilirsiniz ama doktor verdiyse antibiyotiği neden kullanmıyorsunuz ? Benim oğlum 20 günlükken antibiyotik başlayamadık diye ufak bir soğuk algınlığı iken zatürreye çevirdi ve hastaneye yatırıp on gün antibiyotik aldı çünkü ciğere çok kolay iniyor bebeklerde bu hastalıklar. Allah korusun inş bişey olmaz Tabiki de merak ettim sadece kullanmama sebebinizi