prensesannesiiiiiiiiii Kızım 5 ay 8 günlük kafasi cok cok fazla terliyor haftaya hastaneye goturucez sizin başınıza geldi mi acaba neden böyle oluyor
Doga0812 prensesannesiiiiiiiiii evet benim bebegimde öyle ama saçları çok ondandır belki kötü şeyler aklıma getirmiyorum havalar ısındı terlemesi normal bence
0503 prensesannesiiiiiiiiii benimde kızım çok saçlı doğdu şuan 2 yaşında poposuna yakın uzun saçları ve kafa sı aşırı terliyor saçına bağlıyorum belini kontrol ediyorum hep orda ter yoksa sıkıntı etmiyorm
48316ELIZAN prensesannesiiiiiiiiii Bizimde oyle gun asiri banyo yaptiriyorum surekli terledigi icin sacida cok yok ama
Sahraa19 prensesannesiiiiiiiiii genetikte olabiliyor bir sürü nedeni var geniz eti olabilir alerji kaynaklı olabilir oğlumda çok aşırı terliyor genetik dedi doktor
Sahraa19 prensesannesiiiiiiiiii birşeye alerjisi olabilir gıda veya dışarı tozuna felan geniz eti burun icinde et oluyor burun etleri şişiyor zor nefes alıp vermede bunlar hep terlemeyle alakalı olabiliyor bunlara hep bakıldı bizde çocuk doktoruna gözüküp şikayetinizi söyleyebilirsiniz
Sahraa19 Sahraa19 devid3 damlasını eksik etmeyin doktora gidince direk bunu söylüyor teriyle alakalı ben çok çektim halada çekiyorum gece boyu teriyle cebellesiyorum büyüdükçe dahada sıkıntı oluyor koşuyor hopluyor zıplıyor çok terliyor
Princess_mom Sahraa19 bunları hiç düşünmemiştim bebeğim 7,5 aylık doğduğundan beridir terliyor başı hatta bi yerde bebekler terini kafadan atar diye okumuştum o yüzden umursamadım bayramdan sonra ilk işim kızımı doktora göstermek olucak
UmayAsya1001 prensesannesiiiiiiiiii bizde aynı problemi yaşıyoruz. 3.5 aylık saçıda çok seyrek hatta daha yeni çıkıyor ama kafası su gibi terliyor. Havalara bağlamıştım ama ısınıyor falan diye tedirgin oldum şimdi