Tugbakybzc Kızım 3 aylık 3-4 saat açlıktan sonda 100 cc mama içiyor mamanın üstünde ki beslenme tablosunda 150-180 yer yazıyor.sizin bebeler kaç yiyor normal mi?
kaderimdebudamivardi Tugbakybzc 150 cc veriyorum 3-4 saatte bir 3 ay 12 günlük culluk gibi yutuyo mamayı
Gokcennderenn Tugbakybzc bebekten bebeğe değişebilir bu. Nasıl ki Bizim migdemz bir değil onların da öyle benim kızım 3 ay 7 günlük amaney haftalık doğdu ancak 90 ml içiyor zaten yarım ölçek yok önceden 90 yapardım 30 ml çöp olurdu benim kızım zayf küçük bişey mesela
tineanigra Tugbakybzc o yazanlar genelleme her bebek farklıdır daha az da içebilir daha çok da. Eğer mama bittikten sonra boş biberonu çekmeye devam ediyorsa azar azar artırıp deneyin
mehmel54 Tugbakybzc benim kızım 4 aylık 120 içiyor bebeğine göre ver dene fazlasını kusar zaten yedikten sonra kusuyorsa azalt üstündekiler biraz abartıyor bence tabi içen bebekler vardır ama her bebek içemez
Acremine Onlar abartıyo ya nasıl yesınler 150 cc. Benmde 2. Ay 23 günlük 90 cc yiyo bazende bitirmiyo değişiyo yani. Benım doktorum kilosuna göre demişti 90 cc yedir diye
Revam Benim oğlum hem anne sütü alıp hem mama yiyor ben 150 CC veriyordum şuan 180 CC veriyorum bence ne yazıyorsa ver
AysimaveAsafinannesi Uzwrinde yazani degil cocugunuzu takip ederek verin bence benim bebegim 6 aylik sabah ilk uyandiginda 6 bazen 7 olcek icer ama gun icinde 4 veya 5 icer fazlasini almaz.
Ayliss @Tugbakybzc ben 3 aylıkken 3 saatte bir 120 cc veriyordum bir almada hepsini bitirmese 5 dk bekliyordum tekrar veriyordum içiyordu birazda bebeğe bağlı aslında sizin anlamanız gerekiyor isteyip istemediğini boş biberonu çekmeye devam ediyorsa hemen peşine bi 30 cc daha verin ondan sonra da 120 cc verebiilirsiniz artık
Aysenurkp Benim oğlum 3,5 aylık meme mama gidiyoruz.Doktor 120 cc ye kadar çıkabilirsiniz dedi kilosuna göre hesapladı.100 120arssi verince güzelce doyuyor ve huysuzluk yapmıyor ama geçen annem 130 vermiş kismus,bu bebekten bebeğe değişir yani
kaderimdebudamivardi Tugbakybzc 12 nisanda 6150 gramdı sağlık ocağına götürmedik henüz ama tartıya kendisiyle cıktıgımda 7200 falan geliyor. 37. Haftasında dogdu 3500 kg dogdu anne sütü verdiğimde de 1 ay da 1200 almıstı kilo almaya elverişli anasıkılıklı babasıda aynı baskülfamily
DurununAnnesiiii Tugbakybzc O üzerinde yazana çok bakmayın bitiremez okadarcık bebek 150-180 ni ben o aylarda 60 veriyodum 2-2,5 saate bir yetiyodur bebeginize büyük ihtimal
Adeninannesiyim Benim kizim 4 ay 9 gunluk, 6700 gr. 4 saatte bir 150 cc veriyorum. Anne sütü almiyor artik, sadece mama. Ama anne sütü aldığı zaman da süt yeterli gelmediginden yine ayni cc’de içiyordu.