2811uraz Kızlar bebişiniz gece uykusuna yatınca emziği alıyor musunuz ağzından ? Uyuduktan sonra ? Hadi bi yazın 💖
Gokcennderenn 2811uraz doktorlar almayın ağzından diyor kendileri zaten atıyor atınca da geri vermeyin diyorlar
Gul2107 2811uraz 2811uraz ben almıyorum kendisi atarsa ayrı konu çünkü ani bebek ölüm sendromu riskini azaltıyormus.
Gokcennderenn 2811uraz emzik zararlı bir şey değil halk arasında öyle densede kulaktan dolma bilgiler sadece belli yaş aralığı bar o zaman zararlı şuan atmak istemezse ise atmasn ani bebek ölümünu önlüyor
2811uraz Gokcennderenn bizim durum farklı biraz. Emzik yüzünden emme reddi oldu da onu aştık gibi oturtmaya çalışıyorum şimdi
Gul2107 Gokcennderenn normalde alıyorsa markayla alakalı değil benimki de atıyor tekrar verin almazsa zorlamayın kızım bugün tam 4 aylık oldu çok marka denedim genelde attığı zaman tekrar almıyor ama ağlarsa veriyorum alıyor .
2811uraz Aslında şunu öğrenmek istiyorum. Attıktan sonra ağlayınca emziği mi tekrar veriyorsunuz yoksa alıp emziriyor musunuz ?
Gul2107 2811uraz ben şahsen önceden hemen emziriyordm ama artik yapmıyorum emziği veriyorm çünkü uyku düzeni de bozuluyor şimdi çok şükür rahatım