Belinayozr Bitmek bilmeyen reklam koyuyorlar üstelik bitince indirmrk zorundaymışiz gibi çarpı işareti yok geri dönmek için illa uygulamadan tekrar çıkış yapıp girmek lazım parayı biz kazanıyoruz sanki
izmirliannee Belinayozr bende de arada çıkıyor ama onlarda reklamlardan para kazanıyor sonuçta uygulama güzel Allah daha çok versin kazansinlar😄
Durukusunannesii Belinayozr Playstoriden indireblrsnz reklam engelleyici ben onu kullanyrm yoksa cekilcek gibi değil burası dakikada 1 reklam ckiyo
Mcnkarsel Belinayozr beyaz gürültü açık oluyo bebeğim uyusun diye. O sırada uygulamada geziyim diyorum reklam yüzünden müzik kesiliyo. Süreside uzun olunca. Artık uygulamada da gezemiyorum uyutmaya calısırken😩
Nik_mik_yok Belinayozr uygulamayı sildim . Google dan girip, sayfayı kısayol olarak ekledim uygulama yerine , şifreyi de çıkış yaparsam otomatik dolduruyor zaten . Sıfır reklam ,miss ,😁
Abcdef Ya tamam kazansinlar reklam olsun da hem bu kadar sık değil hem de iğrenç olmasın bari çok edepsizce bir reklam çıktı az önce şok oldum bu kadar da değil yani resmen soğudum uygulanmadan
BenMathilda Belinayozr merhaba, reklam sorunu son güncelleme ile düzeltildi. Telefonunuzun entegre olmasi biraz zaman alabilir. Anlayışınız için teşekkür ederiz. ❤️